Légy jókedvû!
Címlap / Karrier / Légy jókedvû!

Légy jókedvû!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Attól valószínûleg még senki nem lett nyugodt a világon, hogy a pszichológusa azt mondta: -Nyugodjon meg. Nem kéne annyit idegeskednie.-- Attól valószínûleg te sem leszel jókedvû az idõk végezetéig az örökkévalóságon át, hogy azt sulykoljuk a fejedbe: Légy jókedvû, légy jókedvû, légy jókedvû! 

Attól valószínûleg még senki nem lett nyugodt a világon, hogy a pszichológusa azt mondta: -Nyugodjon meg. Nem kéne annyit idegeskednie.-- Attól valószínûleg te sem leszel jókedvû az idõk végezetéig az örökkévalóságon át, hogy azt sulykoljuk a fejedbe: Légy jókedvû, légy jókedvû, légy jókedvû!

Végül is ki befolyásolja a hangulatodat?
A környezeted, vagy te magad? Egyszerûnek, sõt triviálisnak tûnik a kérdés. Láttál már olyan embert, akinek a nyaralása 95% - ban pihentetõ, nyugodt és örömteli volt?

És talán ugyanettõl az embertõl azt is hallottad már, hogy két hétig arról az 5% -ról beszélt, arról, ami nem volt jó és nem sikerült. Úgy kell neki. Jól tudjuk magunkat bárhol érezni, ahol csak akarjuk? Természetesen igen, mindannak ellenére, hogy néha ezt elfelejtjük.

Sajnos, vagy hál’ Istennek az értékesítés egy olyan szakma, ahol állandóan a csúcson kell lenni. Ha csak egy picit is rosszabb a hangulatod, azt a partnered azonnal megérzi és már lõttek is a boltnak. Van olyan dolog, ami le tudna törni? Shakespeare Hamletje valószínûleg nem vált ki hisztérikus röhögést belõled. Ez természetes. Tudod, egy ügyfél is lehet tragédia. Lehet ingerült, lehet sértõdött, lehet kishitû, lehet leértékelõ, lehet koszos az irodája, lehet izzadt és csúnya, lehet nagyképû, és még ezerféleképp lehet olyan, amitõl rosszkedvû leszel.

Képes vagy szembe nézni a dolgokkal és egyszerûen csak tudomásul venni azt amit látsz?
Ha képes vagy kívülrõl ránézni a dolgokra, és egyszerûen csak szembenézni velük, és nem engedni, hogy hatással legyenek rád, akkor megmaradhatsz sikeres értékesítõnek. Képzeld el, hogy egy embert szirénázó mentõvel behoznak a kórházba, és a sebész látja, hogy egy gyönyörû nõ fél szeme kifolyt és a bal lábát levágta a villamos, és ahelyett, hogy azonnal menteni kezdené az életét, zokogva, sajnálkozva leül mellé, mert egyszerûen nem tud keresztülmenni ezen a tragédián. Ha hatásává válsz egy koszos iroda élményének, vagy egy csúnya sértésnek, (ezeket legtöbbször a partnered akkor is mondaná, ha nem te lennél ott) akkor nem tudsz a céged vagy saját magad valódi képviselõje lenni, csak egy zokogó ember vagy, aki segítségre szorul.

Maradj jókedvû és nézz szembe a dolgokkal!

Amikor körbenézel, gyakran láthatod, hogy az emberek zöme nem is a jelenben él. Múltbeli kudarcaik, el nem ért céljaik, sikertelenségeik kötik le a figyelmüket. Ezek persze nem derítik jókedvre õket, és ennek hatására a jelenben sem tudnak sikereket aratni. A múlt megtörtént vagy éppen meg nem történt eseményein nem tudunk változtatni. Ezek tények. Akkor viszont ne rágódjunk rajta, hanem inkább, mint egy köldökzsinórt, vágjuk el. A jelenben élünk és a jövõbe nézünk. Ez nem azt jelenti, hogy hagyjuk figyelmen kívül ezeket a dolgokat és tegyünk úgy, mintha meg sem történtek volna. A konzekvenciát, a tapasztalatot le kell vonni belõle, de ennyi. Nem kell több figyelmet helyezni rá.

(részlet a Pilát Gábor–Bûdi Gábor "Adj el mindenáron?!" c. könybõl)

Írja le, vagy szóljon a telefonban, hogy a HarmoNeten olvasott errõl, és így Önnek most 25% kedvezmény jár! A CD sorozat ára: 6000,- Ft + áFA + postaköltség.
Akár most is megrendelheti: telefonon: 06/30-992-9282

Mconsulting
A felelõsségvállalás buktatói
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6611 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x