Egy magyar állatorvos iszonyú keményen beszólt - az állatvédők...
Címlap / Kedvenc / Egy magyar állatorvos iszonyú keményen beszólt - az állatvédők imádják ezért!

Egy magyar állatorvos iszonyú keményen beszólt - az állatvédők imádják ezért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az állatvédők imádják, ahogy az állatorvos beszólt a maradi nézetek ellen az ivartalanításért! Szerintem te is meg fogod osztani!  

Te maradi kőzetagyú szakbarbár, te szakma szégyene, te! Igen, rólad beszélek kedves állatorvosnak csúfolt, őskori lelet! 
 
  • Rólad, aki a többi, tisztességes, becsületes, az állatokért cselekvő, áldozatos  munkát végző kollégának gyártod a bajt! 
     
  • Rólad, aki az összes állatvédőnek gyártod a bajt! 
     
  • Rólad, aki állatokat ölsz - indirekt persze, ne látszódjon a vér a kezden! - a hülye tanácsoddal, ami már 100 éve sem volt igaz. 
Nem tudom, ki vagy, vagy létezel-e még egyáltalán. Lehet, hogy csak egy városi legenda a létezésed, de én most összetöröm a legendát! 
Ha létezel, akkor ne akard, hogy a kezem közé kapjalak, mert megfogom a két füledet, belenézek a szemedbe és addig tanítalak, míg meg nem érted! 
 
Egyetlen állatnak sem KELL SZÜLNIE egyszer (sem), hogy jobb legyen neki. Sőt! Miért hangoztatod ma, a millió nem kívánt cica és kutya világában ezt a marhaságot? Miért tanácsolod a gazdiknak, hogy csak az első alom után ivartalanítsanak? 
 
Mégis, az első alommal mi lesz? Vízbe fojtja őket valaki? Élve eltemetik őket? Agyoncsapkodják? Zsákba kötik és kidobják? Esetleg csak az egy szépet tartják meg? Vagy elajándékozzák őket, és csak egy-két év múlva válnak kóborrá? Esetleg láncra kerülnek majd és leélik az életet egy betonudvaron egy hordó elé kötve? Már ha ez élet .... (szerintem nem az) 
 
Vagy mindenféle ellátás nélkül, gazdátlanul és betegségeket terítve rohangálnak a környéken, madárkárokat okozva, és elüti majd őket az autó, mert a "macska az feltalálja magát"? 
Vagy falkába verődve vadakra támadnak, esetleg emberre, vagy gyerekre? 
 
Miért nem tájékozódsz, hogy is van ez? Előled el van zárva a net?
Te nem találkozol állatvédőkkel, gondolom ...  ideje volna pedig. 
 
Nekünk csinálod a bajt, akik időt nem kímélve cselekszünk a felelősebb állattartásért. Nekem személyesen is, aki rengetegszer éppen csak önköltségen ivartalanítok az állatvédőknek, mert sajnálom azokat a jószágokat, akik a te tanácsod miatt jöttek világra. Lopsz tőlem! Tudod? Lopsz a kisgyerektől, aki a kidobott kiskutya megmentésére költi a zsebpénzét, lopsz a jó szándékú emberektől. 
 
A szomszéd állatorvosnak csinálod a bajt, mert ő áll majd tehetetlenül a szaporulat előtt, hiszen esküje szerint neki el kéne látnia az életet pártolva, de a gazdik anyagi helyzete miatt nem tud semmit sem tenni. Mert te azt mondtad, egyszer annak a szukának szülnie kell .... :( 
 
Arra kérlek, értsd meg! Az állatoknak az a legjobb, ha ivartalanítják őket.
Cicának és kutyának egyaránt.  Rengeteg kicsi lény születik kéretlenül, esélyek nélkül, mert te azt tanácsoltad, hogy az anyjának egyszer szülnie kell, mielőtt ivartalanítanád. 
 
Sőt azt a hülyeséget is te mondod, hogy az ivartalanítás után majd nem lesz olyan jó házőrző, vagy meglustul, meghízik, esetleg nem fog többé egeret. Mi lenne, ha utána olvasnál a tényeknek és megértenéd: ez így ahogy van hazugság. De ha orvos mondja, el fogják hinni. Ne állíts valótlan dolgokat! 
 
Kérlek, ne árts! Nem hiszem, hogy gonosz vagy, csak azt, hogy buta. Lehet, hogy már rég nem létezel, csak egy legenda vagy - de szeretném, ha a legendád is eltűnne már a világból végre. 
 
Szívből remélem, hogy ez az írás eljut valahogy hozzád, valaki felolvassa neked, valaki szembesít vele. Nem kell több gazdátlanságra született macskakölyök, nem kell több kidobásra szánt babakutya. Ivartalanítás kell.  
 
Ezért most, az gész évben tartó "szezonban" (dühítő maga a tény is, hogy a kölyköknek, a kicsi életeknek szezonja tud lenni!) ivartalanítási akciót hirdetek. Gyertek hozzánk! 
 
És mindenkit kérek, hogy a káros adatokat terjesztő maradi állatorvosoknak olvassa el ezt - vagy adja tovább nekik! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 44045 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x