Segítsünk társat találni a kengurunak!
Címlap / Kedvenc / Segítsünk társat találni a kengurunak!

Segítsünk társat találni a kengurunak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Magára maradt Jill, a benett kenguru Felsődoboson. Jó volna, ha minél előbb új társat kaphatna. Bízunk a közösség erejében!  

Jack, a benett kenguru szerdán tűnt el a felsődobosi Dorinita Családi Farmról. Amikor szerdán délelőtt szóltak Anitának, a farm tulajdonosának, hogy egy benett kengurut láttak az egyik úton, ő azonnal a kifutóhoz sietett, és döbbenten tapasztalta, hogy Jack, a hím kenguru eltűnt, de párja, Jill, a helyén van. Azonnal megkezdték Jack keresését, de sajnos nem találták sehol.
 
Később több helyről is jelezték, hogy látták az állatot, de mire a megadott helyszínre értek már nem volt ott. Pénteken és szombaton önkéntesek és három szervezet is bekapcsolódott a keresésbe, a Dog Plusz Egyesület, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, és a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete. Mivel péntek délelőtt a farmhoz közeli kukoricaföldnél látták Jack-et, így pénteken ott zajlott a keresés, de sajnos esélytelen volt még a drónokkal is észrevenni a kengurut a magas kukoricában. 

 
Szombaton a szomszéd farmon folytatódott keresés, ahol Jack nyomait találta meg a keresőcsapat, és így be tudták határolni, hogy merre jár. Vasárnap délelőtt Jack sajnos rossz hazautat választott, a szomszéd marhái közé ment, ahol az egy bika a kerítéshez szorította. A szomszéd azonnal hívta Anitát, de mire a kenguruhoz értek már késő volt - Jack még ugrott egyet, majd leült, ránézett Anitára és eldőlt. Ő azonnal megpróbálta újraéleszteni, de sajnos nem sikerült. 
 
Ami a mai napig rejtély, hogyan tudott Jack kimenni a kifutójából. A dupla zár és a kerítés is teljesen érintetlen volt, Jill pedig a helyén volt. Anita biztos benne, hogy valaki szándékosan engedte ki Jack-et, hiszen néhány héttel ezelőtt összetűzésbe került egy olyan emberrel, aki ismerte az állatokat.
A legnagyobb probléma most az, hogy Jill egyedül maradt és magányos, minél előbb szüksége van egy társra. Egy benett kenguru beszerzése azonban nem könnyű, éppen ezért a Dog Plusz Egyesület gyűjtést indított, melynek célja 500.000 Ft összegyűjtése. Ebből az összegből Jill kaphatna egy új társat. 

 
Olvassátok el Anita kérését: 
 
"Kérlek Titeket, hogy lehetőségeitekhez mérten segítsetek nekünk, hogy Jill ne maradjon magányos. Mindent megtettünk, hogy Jack hazatérjen.... Hazahoztam, de nem úgy, ahogy gondoltam... Ahogy utoljára rám nézett.... sose felejtem el... Jill nincs jól, láthatóan nehezen viseli az egyedüllétet, sürgősen társra van szüksége, de ez nélkületek nem meg. Kérlek Titeket, segítsetek! "

Az adományokat a következő számlaszámra várják:

DOG PLUSZ EGYESÜLET
10918001-00000122-50590006 (Unicredit Bank)
KÖZLEMÉNY: Jack
 
Utalás külföldről

BIC (SWIFT) CODE: BACXHUHB
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0122 5059 0006
KÖZLEMÉNY: Jack
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon 
 
[ 1498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x