Elhunyt az energiagyógyászat királya, Gyurcsok József
Címlap / Kultúra / Elhunyt az energiagyógyászat királya, Gyurcsok József

>

Elhunyt az energiagyógyászat királya, Gyurcsok József

Forrás: HarmoNet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Életében többször nagy vihart kavart egyházalapító, sámán-táltos népi energiagyógyász, jelentős személyisége volt a magyar ezoterikus világnak. 66 évet élt.  

Gyurcsok József 1951. 1. 31-én, Vácon született. Hosszú betegeskedés, több agyvérzés után, Gyöngyösön érte utol a halál  2017. 4. 11.-én. 
 
TEMETÉSE 2017. április 28-án 13 órakor lesz ÉRDEN az Érdi Nagytemetőben lesz. (2030 Érd, Ercsi utca) Szerettei, tanítványai, barátai búcsúztatják, és a hozzátartozók kérik azokat, akik ismerték és szerették, hogy a hírt juttassák el mindazokhoz, akik a temetésre el szeretének menni, hogy végső búcsút vegyenek tőle.

Nem érte meg a 86 évet, amit magának jósolt az RTL klub egyik műsorában. 
Gyurcsok József

A híres energetikai gyógyász és egyházalapító tanító korábban villanyszerelő volt. Amikor megkapta elhívását, eleinte magánúton fogadta a hozzá fordulókat. Elsőként vezetett távgyógyító műsort a Budapest televízióban, amely a szkeptikusok körében nagy felháborodást váltott ki. Kismarosi tanyáján gyógyító központot működtetett, majd megromló egészsége miatt a városba, a családhoz költözött.

Több könyve jelent meg, a Megérint a jövő, melyben a módszerét mutatta be, és a Szeretet újjászületése, melyben a megvilágosodás útjáról beszélt. Vallomás című könyvében az Istennel való találkozásáról beszél. Az UFO kérdést az Élet ajándékba című könyvében fejti ki. 

Számos hangfelvétel, meditáció és youtube videó őrzi az emlékét. 

Az ezoterikus világ egy fontos, korszakos személyiséggel lett szegényebb. Nyugodjék békében. 

(Fotó: RTL) 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 23921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x