Hozd el a gitárod! Indul a Dalszerző Klub
Címlap / Kultúra / Hozd el a gitárod! Indul a Dalszerző Klub

>

Hozd el a gitárod! Indul a Dalszerző Klub

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Vannak saját dalaid, ötleteid, hangszered? Akkor ne hagyd otthon magad! December 6-án (újra)indul a(z egykori Songwriters', most egyszerűen) Dalszerző Klub Müller Péter Sziámival. Az első meghívott vendég: Szakcsi Lakatos Béla.  


Alapegység a dal. Müller Péter Sziámi és vendégei azt firtatják, hogy mitől annyira hatékony ez a műfaj, miért érint és mozgat meg mindenkit. A havi rendszerességgel jelentkező műhely-klubestben dalszerzők, költők és előadók mutatják be újdonságaikat, valamint szokatlan megszólalásban, nem feltétlenül konformista hangvételben és hangszerelésben elhangzanak korábban már létező, feldolgozásra érdemes művek is.

A klubest egyfajta tehetségkutató is: „szabad a mikrofon” alapon pódiumra léphetnek új tehetségek is a saját friss termésükkel. Mindezen felül Müller Péter Sziámi ígérete szerint közösen tanulmányoznak egy-egy sikeres hazai vagy külföldi slágert is, valamint minden esten létrehoznak egy városi népdalt a meghívott vendégekkel és a közönséggel együtt.

A Dalszerző Klub az egykori nagysikerű Songwriters’ Klub folytatása. Légy részese a dalok születésének, vegyél részt megalkotásukban!

Az első Dalszerző Klub Mikulás napjának estéjén, december 6-án lesz a budapesti NyolcTíz Klubban. Az este sztárvendége Szakcsi Lakatos Béla.
 
Dalszerző Klub Müller Péter Sziámival 
– ahol a dalok születnek 
2018. december 6., 20:00 
NyolcTíz Klub (Budapest, VI. Király utca 8-10.) 

A Facebook eseményt itt találod, jegyet pedig ide kattintva tudsz váltani.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x