Pusztító tűzzel érkezik a szerző
Címlap / Kultúra / Pusztító tűzzel érkezik a szerző

>

Pusztító tűzzel érkezik a szerző

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-06

Április 25-28-ig lesz a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, amire számos újdonsággal készül az Agave Kiadó is. Nemzetközi vendéget is hívtak, John Scalzi személyében. 

Az összeomló birodalom folytatásával, a Pusztító tűzzel és az első négy Vének háborúja-kötet felújításával folytatja a kiadó John Scalzi életművét, akit vendégül is látnak a Könyvfesztivál ideje alatt, és a tavalyi programokhoz hasonlóan lesz vele rajongói beszélgetés és dedikálás is.
 

John Scalzi: Pusztító tűz
Az összeomló birodalom 2.

A megsemmisülés szélén táncoló univerzumban játszódó eposzi űropera nem ért véget: a Pusztító tűz John Scalzi lebilincselő folytatása Az összeomló birodalomhoz.

Az emberiség csillagközi birodalmaként ismert Egyesülés az összeomlás küszöbén áll. Az Ár, a csillagközi utazást lehetővé tevő dimenziók közötti átjáró eltűnőfélben van, egész naprendszereket szakítva el egymástól. Az emberi civilizáció végveszélybe kerül, milliárdok élete forog kockán.

II. Grayland emperátor, az Egyesülés államfője az egyetlen, aki megoldást találhat a problémára és megmentheti az emberiséget. A helyzete azonban nem egyszerű. Rengetegen vannak ugyanis, akik szerint az Ár összeroskadása szóbeszéd csupán – vagy legalábbis lehetőség arra, hogy ők maguk hatalomra kerüljenek. Miközben Grayland katasztrófára készül, addig a többiek polgárháborúra. Méghozzá olyanra, amelyet egyszerre vívnak majd a hatalom termeiben, a kereskedelem központjaiban, az áhítat oltárainál és a jéghideg világűrben. Az emperátor és a szövetségesei eszesek és találékonyak, de ugyanez igaz az ellenségeikre is.

A könyv a Könyvfesztiválra jelenik meg. 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x