5 kiváló könyv a 91. Ünnepi Könyvhéten a Dunakorzón
Címlap / Kultúra / 5 kiváló könyv a 91. Ünnepi Könyvhéten a Dunakorzón

>

5 kiváló könyv a 91. Ünnepi Könyvhéten a Dunakorzón

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Június 13-17. közt kerül megrendezésre a 90. Ünnepi Könyvhét, a standok ezúttal rendhagyó módon a Dunakorzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen helyezkednek el. Az Agave Könyvek a Vigadó téren lesz megtalálható a 91-es standnál. Öt újdonsággal készülünk.  

Az Agave kiadó gondozásunkban debütál az utóbbi évek egyik legnépszerűbb digitális művésze, a svéd Simon Stålenhag, akinek az Elektronikus állam című illusztrált története az egyik legszebb és legszenzációsabb alkotás jelenleg a műfajban, idén jelölték az Arthur C. Clarke- és Locus-díjakra, amiket nyáron meg is kaphat.E mellett a másik sci-fi újdonságukkal világpremiert csinálnak, ugyanis Blake Crouch új regénye, a Hamis emlékek az USA-ban is csak most fog megjelenni. A Sötét anyag szerzője ismét nem okoz csalódást, egy újabb összetett tudományos-fantasztikus rejtvényt olvashatunk az időről, az önazonosságról és az emlékezetről. A Hamis emlékek egy olyan thriller, amilyet csak Blake Crouch tud kitalálni, és ez a regény vitathatatlanul az eddigi legambiciózusabb, legellenállhatatlanabb munkája. Könyvhéten mutatkozik be a magyar olvasóknak Nnedi Okorafor is, akinek A halálmegvető című, 2010-ben megjelent és azóta korszakos jelentőségűvé vált regénye helyezte fel az afrikai tematikájú műveket az SFF műfajának térképére. A könyv 2011-ben megkapta a rangos World Fantasy-díjat, de jelölték a Nebulára és Locusra is, az HBO pedig már dolgozik a televíziós sorozaton, aminek George R. R. Martin a vezető producere.A thrillerek szerelmeseinek is van egy tuti tippünk: hozzuk az Elbűvölő feleségemet Samantha Downingtól! Ez az a könyv, amiről mindenki beszél tavasz óta Amerikában, a könyv két hónap alatt több mint 13.000(!) értékelést kapott a Goodreadsen.
S, természetesen nincs Könyvhét új Laurell K. Hamilton-regény nélkül sem, hihetetlen, hogy az Elátkozott kígyók már a huszonhatodik Anita Blake-történet.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x