Kovács JuJu fotói a nárcisztikus bántalmazók okozta lelki...
Címlap / Kultúra / Kovács JuJu fotói a nárcisztikus bántalmazók okozta lelki sérülések lenyomatai

>

Kovács JuJu fotói a nárcisztikus bántalmazók okozta lelki sérülések lenyomatai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Nárcisz - Törd át a csendet címmel szeptember 20-ig láthatóak Kovács JuJu fotóművész képei a Spirit Színházban. Munkáin egytől-egyig fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg maró őszinteséggel, hogy milyen is egy nárcisztikus ember árnyékában élni.  Fájdalom, elnyomás, félelem: a vándorkiállítás fotói a nárcisztikus bántalmazók okozta lelki sérülések kegyetlen lenyomatait tükrözik vissza. Kovács JuJu küldetésének tartja, hogy minél több ember figyelmet felhívja a nárcisztikus személyiségzavarra, beszéljen annak jelenlétéről, felismeréséről, a bántalmazás típusairól, és a kiútkereséséről.

A nárcisztikus személy az önmaga iránt érzett szégyenből táplálkozik. Annak érdekében, hogy megbirkózzanak szégyenérzetükkel védekezésként mások okolását használják, és mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák különleges mivoltuk. Bármilyen kritikára, tiszteletlenségre túlérzékenyen, dühkitöréssel reagálnak. Rendszerint azok lesznek ezeknek a kitöréseknek a szenvedő alanyai, akik a legközelebb állnak hozzájuk.

„Célom, hogy egyre többen felismerjék, ha nárcisztikus személyiségek áldozataivá váltak, és fontos hogy tudják: nincsenek egyedül, mindig van kiút” – tette hozzá a fotóművész.A Spirit Színház (Budapest, II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4.) örömmel biztosított teret a 2019. szeptember 20-áig látható Nárcisz c. fotókiállításnak, mivel a színház szellemiségének szerves része az, hogy olyan darabokat mutassanak be, amelyek az emberek lelki folyamatai, traumáit jelenítik meg, és dolgozzák fel életszerű helyzetek által.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x