Idiot Prayer - Nick Cave új koncertfilmje országszerte a moziban...
Címlap / Kultúra / Idiot Prayer - Nick Cave új koncertfilmje országszerte a moziban

>

Idiot Prayer - Nick Cave új koncertfilmje országszerte a moziban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

A világpremierrel egy időben már látható országszerte a mozikban Nick Cave új koncertfilmje, az Idiot Prayer, amelyben az ausztrál dalszerző-énekes zongorán kísérve, szólóban adja elő dalait.  

A bensőséges hangulatú, kétórás koncertfilmben különböző korszakokból származó dalok csendülnek fel, ritkán hallaható zeneszámok és népszerű slágerek egyaránt. A legkorábbi Bad Seeds és Grinderman lemezektől egészen a legfrissebb Nick Cave & The Bad Seeds album, a Ghosteen c. lemez anyagáig hallhatók szerzemények, köztük az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues vagy a Girl In Amber.

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace - November 5-től a mozikban from Pannonia Entertainment on Vimeo.

A 2020 júniusában, eredetileg a karantén idején egyetlen alkalommal online nézhető koncertfilmként rögzített felvételt most egy kibővített moziváltozatban világszerte nagyvásznon láthatják a rajongók, négy teljesen új, most először hallható dallal együtt. Az Idiot Prayer sajátos, minden eddigi Nick Cave koncertfilmnél személyesebb hangulata a karantén egyrészről elszigeteltséggel és bizonytalansággal, másrészről reményteli várakozással is telt hónapjait tükrözi.
Részlet a filmről, az Euthanasia című új dal:Az előadást a többszörös díjnyertes operatőr, Robbie Ryan (A kedvenc, Házassági történet) vette filmre az ikonikus londoni Alexandra palota díszes előadótermében. A film zenei felvételvezetője a neves producer és hangmérnök Dom Monks volt, aki korábban Peter Gabriellel, Robert Planttel, Katie Meluával, Tom Jonessal és a Coldplayjel is dolgozott.Az Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace c. koncertfilm a Pannonia Entertainment forgalmazásában országszerte 30 moziban látható november 5-től, többek között a Cinema City teljes hálózatában, Budapesten az Corvin, Toldi és Pólus Moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban, limitált vetítéssorozatban vagy csak egy-egy estén.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1435 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x