Mi kell a tökéletes vakációhoz? Mesekönyv a legszebb nyári...
Címlap / Kultúra / Mi kell a tökéletes vakációhoz? Mesekönyv a legszebb nyári élményekkel

>

Mi kell a tökéletes vakációhoz? Mesekönyv a legszebb nyári élményekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Bodor Panna legújabb mesekönyvéből kiderül, hogy a tökéletes vakációhoz elég egy házikó, a szülők és nagyiék, és persze az elmaradhatatlan csobbanás a Fekete-Körösben. Széna Bogi újabb történetei ovisoknak szólnak, a rövid, kedves, humoros mesék egy kislány boldog nyaralását mesélik el.  

Bodor Panna: Széna Bogi és az óriás görögdinnye
Fodor Anikó illusztrációival


A sorozat első része, a Széna Bogi és a kócos szombat című kötet egy minden kisgyerekes család számára ismerős szombati napot mesél el a reggeli felkeléstől kezdve a palacsintapartin át az esti lefekvésig, ahol Széna Bogi a hétköznap nagyon elfoglalt szüleivel egy tökéletes szombatot tölt el.

A legújabb kötetben a mindig kócos és szókimondó Bogi nyaralni megy!
Vidékre utazik a családjával a nagyszülei nyaralójába, ahol lehet fürdeni, virágot szedni, reggel piros pöttyös bögréből habos kakaót inni, apával hancúrozni a vízben, és persze teli szájjal harapni a dinnyét! De lehet csak csendben rajzolgatni, nagypapával üldögélni az öreg diófa alatt, azaz csak úgy lenni, és élvezni a nyarat – szabadon.

Bodor Panna nyári mesekönyve segít ráhangolódni a családi nyaralásra. Ettől a történettől garantáltan minden gyerek még lelkesebben várja majd a vakációzást,nyaralás közben pedig a délutáni pihenők és esti mesék legfontosabb kelléke lehet a színes könyv.

A két megjelent Széna Bogi-kötet külön is tökéletesen élvezhető, a kislány őszinte karaktere minden kisgyerek számára ismerős, bár nem történik vele semmi olyan különös, ami ne történne bármelyik gyerekkel, mégis az események őszinte elmesélése megmutatja, hogy a mindennapok apró örömei és felfedezései valóban különlegesek és értékesek.

Fodor Anikó színes, illusztrációi meghitt, biztonságos és vidám hangulatot teremtenek egy csupamóka és dinnyeevős nyaraláshoz!

3 éven felülieknek ajánlott.Beleolvasó a könyvbe >> ITT! <<

A kötet bemutatója június elsején lesz, a Dürer Kertben megrendezésre kerülő Nyári Pagonyfeszten, ahol a gyerekek Mórocz Adrienn és Kovács Lehel felolvasásában ismerkedhetnek a kötettel!

Nyári Pagonyfeszt
2024. június 1. szombat, 10-14 óráig
Dürer Kert Budapest, XI, Öböl utca 1.


Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/447874444328126 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x