HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-17
Címlap / Kultúra / Fonogram díjat kapott a Hősök!

Fonogram díjat kapott a Hősök!

Forrás: Nap Média
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-17

A kategória jelöltjei még Deniz, a Halott Pénz, Majka feat. Kollányi Zsuzsi és a Red Bull Pilvaker voltak. 

 

A „Lepörög a film”, az „Életút”, a „Felejtés”, a „Ha én lennék a főnök”, a „Legjobban”, a „Menj tovább” és a „Nem vagy egyedül” lettek az év legjobb hazai rap, hip-hop  hangfelvételei.

A Várkert Bazárban tartott díjátadó gáláról a Hősök is boldogan térhetett haza, bezsebelve első Fonogram díjukat. Az év legjobb könnyűzenei teljesítményeit díjazó Magyar Zenei Díj gálaesten a népszerű formáció az ATV közvetítése mellett vehette át az elismerést. A kategória jelöltjei még Deniz, a Halott Pénz, Majka feat. Kollányi Zsuzsi és a Red Bull Pilvaker voltak.

„Nagyon örülünk a Fonogram díjnak. A tavalyi 15 éves születésnapunk lezárásának, megkoronázásának tekintjük.” – fogalmazta meg Eckü. Az előadó azt is elárulta, hogy amíg a tavalyi év inkább a visszatekintésről és összegzésről szólt, nemrégiben máris két új klippel jöttek ki („Hamis”, „Sosem elég”), és terv szerint minden másfél hónapban új dallal jönnek elő. „Ez az év az alkotásról szól!” – összegzi Eckü.A Hősök pályafutása elején a Hip Hop Mission nyerteseként kapott óriási visszajelzést, hogy jó úton haladnak, később munkásságukat zenei díjjal méltatta a Hiphop.hu és a Magyar Kultúra Napján is részesültek kitűntetésben. 

A csapat rajongói oldala a facebookon 
 
[1972]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x