Kísértetek, csontvázak, szörnyek lepték el a Szcientológia...
Címlap / Kultúra / Kísértetek, csontvázak, szörnyek lepték el a Szcientológia Egyházat

>

Kísértetek, csontvázak, szörnyek lepték el a Szcientológia Egyházat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Az utóbbi évtizedben Magyarországon is egyre több gyermekes család ünnepli a halloweent, amely így közösségteremtő eseménnyé vált. A Szcientológia Egyház Fővárosi Missziójának önkéntesei kapva kaptak az alkalmon, hogy ismét mosolyt csaljanak több mint 300 érdeklődő arcára ingyenes rendezvényükkel.  

A cél a közös élmények biztosítása, a gyerekek figyelmének lekötése, és hogy sokan, együtt igazán jól érezzék magukat! A rendezvényen ismét bebizonyosodott, hogy sosem szűnünk meg gyereknek lenni, hiszen a szülők is nagyon élvezték a programokat, és szívesen vettek részt kézműveskedésben, a pompás jelmezek megalkotásában, és a kincskeresésben is.

Öröm volt a léleknek, ahogy a kézműves asztaloknál kedves beszélgetés alakult ki a felnőttek között, ahogy megosztották egymással a halloweeni készülődés fortélyait. Mosolyt csalt az arcokra, ahogy a kicsik alkotás közben megbeszélték, kinek mi a jele az oviban, és ahogy odaadományozták a "kiállításba" kis kreálmányaikat, hogy ötleteket adjanak a többieknek is.A kölcsönös segítség és az "ami rendelkezésre áll, azt szeretettel megosztjuk egymással" hozzáállás belebegte az épületet. Voltak, akik hazavitték a színezőket, hogy otthon folytassák művüket, vagy azért, hogy a testvérük is kaphasson. Egy kislány a rendezvény végén két hatalmas rúd só-liszt gyurmát is hazavitt testvérkéjének!

Az arcfestő-csillámtetováló szoba előtt nemcsak az emeleten, de a lépcsőn és a földszinten is kigyózott a sor, mégis mindenki türelmes, vidám volt, egyetlen hangos szó nélkül. A végén egy kedves kislány beállt csillámtetoválni, így még a tetováló is tetoválásban részesülhetett!

A szülők kreativitását és kitartását dicséri, hogy parádés jelmezekbe öltöztették a csemetéket a jelmezversenyhez! A gyerekek nem csupán bemutatták a jelmezeket a versenyen, hanem jó néhányan színészi alakítással is hozzájárultak az élményhez! Kis Drakulánk nagyon beleélte magát, és az ázsai picúrok jelmeze/alakítása is elkápráztatott mindannyiunkat! Nem meglepő tehát, hogy a zsűrinek nehéz dolga volt a 3 nagydíj igazságos elbírálásában. Úgy döntöttek végül, hogy további 11 díjjal jutalmazzák a versenyzőket!Mindenki kedves emlékekkel, finom süteményekkel teli gyomorral és saját alkotásaival teli kézzel térhetett haza a rendezvény után. A szervezők csapata vidáman konstatálta, hogy sikerült értéket adni az ide látogató családoknak és még új barátságok is formálódtak ezen a helyen, ahol mindenki egyenlő, ahol csak az ember, a család, a közösség számított.

A közösség nevében köszönjük a 25 Szcientológia önkéntesnek és a misszió munkatársainak, hogy lehetővé tették ezt a fantasztikus élményt mindenki számára! Szeretettel várunk mindenkit a Szcientológia szervezetek következő közösségi eseményeire, a Mikulás ünnepségekre. A részletekért keresse fel a FB oldalunkat és az mszegyhaz.hu/esemenyeink oldalt.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 629 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x