Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Kultúra
A vacsoravendég - új spanyol film a moziban

Az ősz elején már örülhettek a spanyol filmekért rajongók, de örömük november végén is folytatódhat, érkezik ugyanis A vacsoravendég a hazai mozikba.


Boldog születésnapot, Budapest!

Együtt a város! Megannyi ünnepi program lesz Budapest 150. szülinapján, sőt, egész hétvégén, 2023. november 17-19-ig. Lesz fényjáték, koncertek, slam poetry, megnyílik a Városháza udvara, látogatható lesz maga az épület is, és végre újra kinyit a Merlin Színház.


Különös jóslások, furcsa szokások - Szent Márton napján nemcsak libalakoma vár ránk

November 11. Márton napja. A világszerte ünnepelt Szent Márton Savariában, a mai Szombathelyen született. Alakjához számos hagyomány fűződik a libaevésen és az újboriváson kívül is, sok helyütt pedig egyenesen bizarr dolgokat művelnek ilyenkor.


Marci és Medve együtt járja az álmokat

Megjelent egy ovisoknak-kisiskolásoknak szóló, lírai hangulatú, kalandos meseregény. Az Álomjáró Márton a tökéletes esti mese azoknak az "elvarázsolt" gyerekeknek is, akik hosszan el tudnak merülni saját gazdag képzeletükben.


Krizantém-titkok - tipikus temetői virág halottak napja tiszteletére

Az ősz színpompája. A legszebben virágzó, számtalan színben és formában kapható, nevelhető krizantém félék sokasága bontogatja virágát éppen ebben az időben. Titkok, amit ezek a különleges, misztikus növények tanítanak nekünk - kis krizantém körkép halottak napjára. Aranyvirág - ezt jelenti a krizantém szó.


Kísértetek, csontvázak, szörnyek lepték el a Szcientológia Egyházat

Az utóbbi évtizedben Magyarországon is egyre több gyermekes család ünnepli a halloweent, amely így közösségteremtő eseménnyé vált. A Szcientológia Egyház Fővárosi Missziójának önkéntesei kapva kaptak az alkalmon, hogy ismét mosolyt csaljanak több mint 300 érdeklődő arcára ingyenes rendezvényükkel.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x