HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Kultúra

Rendezvénynaptár
Mozinet filmnapok 8. alkalommal

2018. október 20-23. között Penélope Cruz és Javier Bardem premier előtt a mozikban


Villámrandi címmel jelenik meg Bárdos Deák Ági szólólemeze

A hazai punk megjelenésének 40. évfordulóján jelenik meg Bárdos Deák Ági első szólólemeze. A lemezbemutató koncert szeptember 19-én, szerda este lesz az óbudai Kobuci Kertben.


Pintér Béláékkal koncertezik a Müller Péter Sziámi AndFriends

Különleges koncertre készül a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar. Az idén megjelent NEVESS MAGADRA! című albumot a Katona József Színházban mutatták be, ezután sokállomásos turnéra indultak, és számos klubkoncert és a valamennyi fontos nyári fesztiválon való fellépés után, a lemezbemutató körút záróakkordjaként szeptember 28-ára a Madách Színházba kaptak meghívást.


Segítség, doktor úr! Támadnak a macskák!

Az emberek két nagy csoportra bonthatók. Az egyik, akik szeretik a macskákat, a másik, akik nem. És természetesen, akik két csoportra osztják az embereket, és akik nem - de most beszéljünk inkább a macskákról, mert Magyarországon a legtöbb kertben, házban van legalább egy. Az állatorvos tanácsai azoknak, akik szeretik a cicákat és azoknak, akik nem - hogy békés legyen az együttélés.


Budapest off - kortárs novellák

Rohanó világunkban a legcsodálatosabb ajándék számunkra az a lehetőség, amikor agyunk kikapcsolódhat, és eközben élményekhez juthat. A nyári szünet hátralevő részében még pont ezt az élményt kaphatja meg minden 14+ fiatal, aki ezt a kortárs novellás kötetet elolvasva Budapest ezer arcával, ízével, illatával szembesül és rövidebb-hosszabb ideig azonosul a kamasz szereplőkkel fővárosi barangolásaik során.


7 dolog amit az iskolától függetlenül megtanítok a gyerekemnek

A világ tele van azzal, hogy az iskolák ma már nem szolgálják ki a korszerű tudás iránti igényünket. Átszervezik, majd újra átszervezik, majd központosítják, majd rehabilitálják, majd újra reformálják, majd visszaalakítják a rendszert.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x