HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Kultúra

Rendezvénynaptár
Mi is az a húsvét?

A húsvét a keresztény naptár első számú ünnepe, megemlékezés Krisztus halálból való feltámadásáról.


Vállal a világ a Föld Óráján

Idén rekordot dönt a Föld Órájában résztvevő országok száma. Óriási érdeklődés, tömegek bevonódása, és ambíciózus célok megvalósítása mellett készül a világ a szombati sötétbe borulásra. A WWF által elindított 10. Föld Órájához minden eddiginél több, összesen 178 országban csatlakoztak világszerte. Ezzel a mozgalom minden idők legaktívabb éve elé néz, különösen, ha sikerül mindet megvalósítani az ambíciózus helyi célkitűzések közül.


Utat nyerhetsz a Disneyland Paris Parkba!

Regisztrálj MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal a Priceless Specials programba, gyűjtsd a kedvezményeket, és családi utat nyerhetsz a Disneyland® Paris Parkba!


Add ki, ami benned él! - Interjú Dr. Grandpierre Atillával

Hogy vajon hogyan férhet össze a tudományos kutatás és a színpadi koncertezés világa? Dr. Grandpierre Attila, ismert csillagász, zenész és a Vágtázó Csodaszarvas nevű zenekar alapítója elárulja, az ő életében hogy működik ez a kettősség.


Nem prűd és nem konzervatív

Nagyon ritkán történik meg velem az, hogy egy borító kelti fel végképp az érdeklődésemet egy könyv iránt - itt majdnem ez történt. Barátnőm hívta fel a figyelmemet a kötetre, aztán a borító megerősített a döntésemben: márpedig ezt én akarom. Figyelemfelkeltő, hangsúlyos, abszolút egyértelmű. Tudtam, hogy a téma minden lesz, csak nem széles réteg által kedvelt, vagy legalább elfogadott, mégis biztos voltam abban, hogy nekem ezt a könyvet el kell olvasnom, és elmondanom majd utána a véleményemet.


A királyfi bűvös kutyája

Megszületett az aranyhajú királyfi. Egészen pici volt. Persze, nagyobb volt, mint Babszem Jankó, de sokkal kisebb, mint ahogy egy újszülött királyfit elképzelnél. Kényelmesen elfért az apukája tenyerében. A kisfiú nőtt, növögetett, egyre ügyesebb lett. Sok-sok nehéz próbát kellett kiállnia de mindig mellette álltak varázslatos segítői: a királyasszony, a király, a két királylány, a paripa és a kutya. Csodaparipa és bűvös kutya. Róluk szól a mesénk. Ahogy a királyasszony meséli.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x