Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Kultúra
Gül Baba életét bemutató szimfonikus költemény világpremierje a török Elnöki Szimfonikus Zenekar előadásában - magyar művészek közreműködésével

Ankarában vezényli Héja Domonkos karmester a világ egyik legrégebbi szimfonikus zenekarát, vendégművészként Balog József zongorista is fellép a nagyszabású ünnepi koncerten.


Pompás cseresznyefa virágzás, ingyen matcha kóstolás és előadás a japán teakultúráról a Füvészkertben

Idén április első két hétvégéjét az ELTE Füvészkert a rózsaszínbe öltözött cseresznyefáknak és a Sakura ünnepének szenteli. Mindkét hétvégén 09:00 órától 17:00 óráig a Matcha Tsuki közreműködésével autentikus japán módra találkozik össze a Sakura ünnep és a matcházás: ingyenes teakóstoló és Mitsuki Március Vida japán kultúraszakértő előadása várja azokat, akik szívesen megismerkednének a japánok zöld aranyával.


Rendezz esküvői koktélpartit!

Zakuszki, kanapé, chafing, hinterland, Duni, asztalközép, kis váltás, couvert... avagy mit rejtenek a vendéglátós cégek esküvői menü ajánlatai? Nehezen tudsz kiigazodni a vendéglátós cégek ajánlataiban? Szlengek, szakkifejezések teszik nehézkessé a választást?
El nem múló - Cigány folklór elevenedik meg a táncpordukcióban

A folklór, a cigány folklór - tele van szebbnél szebb, bár fájdalmas énekekkel, amelyek segítenek dalba önteni a hiányt, a búcsút, a fájdalmat, és ezáltal gyógyítják a lelket.


Egy különleges este: Kulcsember Extra Hajós Andrással

Exkluzív, intim élmény, zene és színház, interjú és játék hömpölygő flowja. Így lehetne röviden jellemezni a Kulcsember Extra színházi formát, melynek főhőse e hét szombaton, a hazai televíziózás és zenei élet egyik meghatározó személyisége, Hajós András lesz.


Svájc, a krémcsokoládé hazája

Az örökké friss patakok, a hegyvidék és a bankok fellegváraként ismerjük. Az ország hallatára sípályák, hegyekkel körül ölelt legelők, kúsznak a szemeink elé, és a szánkban összefut a nyál, ha a csokoládéra, a svájci csokira gondolunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x