Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap26
Kultúra
Kiirtották a családját, mégis a szeretetet hirdeti

A most 93 éves írónőtől 14 éve jelent meg a családjának emléket állító, nagy sikerű kötet, A dolgok lelke. Fahidi Éva A szerelem alanya és tárgya című új könyvében az 1945 utáni időszakról mesél szerelmein, szerettein keresztül.


Irodalom Éjszakája - már Debrecenben is!

Idén 23 színész 23 különböző érdekes vagy különc helyszínen 22 ország irodalmából olvas fel az ingyenes rendezvényen.


Müller Péter is Kossuth-díjas!

A népszerű spirituális író ma délután vehette át a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismeréséért járó legmagasabb állami kitüntetést. Gratulálunk!


Anyák és lányaik - két új könyv 9-12 éveseknek (és szüleiknek)

Rendhagyó, mégis mély és őszinte anya-lánya kapcsolattal találkozhatunk az Abszolút Könyvek két legújabb regényében, melyek a Pagony kiadónál jelentek meg.


Viszlát, Elemér bácsi!

Most érkezett a hír: életének 107. évében elhunyt Spiegler Elemér. A szombathelyi Elemér bácsi a legidősebb holokauszt-túlélő volt az országban, életéről film is készült, Napfényember címmel.


Kultúrát Apától! Két nagy előadással folytatódik a program

A Férfiak Klubja továbbra is ösztönzi az édesapákat, hogy vigyék gyermekeiket kulturális eseményre. Ennek apropóján hozta létre a társadalmi szervezet a Kultúrát Apától programot, amellyel az édesapák és a magyar színházi kör figyelmét szeretnék felhívni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x