Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Kultúra
25 magyar író nevét rejtettük el a szövegben. Hányat találsz meg?

Egy nap története a magyar irodalommal, 25 íróval. Hányat találsz meg közülük?


Hogyan úszd meg csúnya másnaposság nélkül a Szilvesztert?

Kevesen vannak, akik a szilveszteri buli alkalmával nem isznak kisebb vagy még inkább nagyobb mennyiségű alkoholt, ami másnap kellemetlen fejfájást, hányingert, erőtlenséget, szédülést okoz. Léteznek jól bevált módszerek a másnapi kínzó tünetek elkerülésére a klasszikus megoldáson kívül is (maradj részeg). Túlélőtippek másnaposság ellen.


A valóban jó anyák 7 varázslatos meseeszköze, amivel a gyerekek lelkét építik

A jó édesanya beszél a gyerekhez. Minél többet beszél hozzá, annál jobbak lesznek a gyermek verbális képességei. Sőt nem csak beszél, de mesél neki. Sokat. És a megfelelő meséket. És nem csak mesél, de játszik közben, a hangjával, a szavaival, és persze bábokkal, babákkal és mindennel, ami csak a kezük ügyébe esik. A mesélő anya kincs. A bábozó anya pedig egyenesen varázsló!
Szemrevaló│Sehenswert Filmfesztivál - immár teljes a program

Négy városban moziban, később országosan online is jönnek a díjnyertes német nyelvű filmek


A hárommellű nő meg a beszélő csótány - 5 pont hogy, felismerd az álhíreket!

Olvastad? Ma már annyira sok tartósítószert eszünk, hogy a halottak nem bomlanak le a Földben! De ez mind semmi, mert egy koreai titkos kísérlet kiszivárgott, hogy egy asztronauta egyetlen nap alatt megjárta a Nap-Föld távolságot és leszállt a Nap túloldalán! De ha még ez sem volna elegendő, akkor a brit tudósok kikutatták, hogy az emberi hiszékenység fokozottan megnő, ha egy újságnak látszó tárgyon (portálon) olvassa a fenti orbitális baromságokat. Mit szólnál, ha te nem dőlnél be többé? Olvass forrás - kritikusan!


Köszönj szépen!

Hányszor halljuk ezt a mondatot fiatal szülők szájából! És hányszor látunk a mama háta mögé bújó, a papa nadrágja korca mögül kikukucskáló, vagy a nagyi kosara mellől lesütött szemmel pislogó apróságokat? Köszönni. De hogyan? De miért? Sok gyerek nem szeret idegen néniknek és bácsiknak köszönni...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x