Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Kultúra
A mi Kodályunk - új film, remekművel a középpontban

Decemberben lesz Kodály születésének 140. évfordulója, ebből az alkalomból mutatják be Petrovics Eszter komolyzenére szakosodott rendező új dokumentumfilmjét.


Megannyi verkli pörgeti vissza az idő kerekét

A Balaton partján élő svájci házaspár magánmúzeuma ritkaságszámba menő verkliket, kintornákat és más régi zenegépeket mutat be. Belépő nincs, csak be kell hozzájuk jelentkezni.


Sokszínű gyöngyszemek a Pesti Vigadóban

Változatos és színes műsorral lép közönség elé a Nemzeti Filharmonikus Zenekar 2022. november 17-én a Pesti Vigadóban. Az est folyamán felcsendülő dallamok mindegyike a zenetörténet egy-egy gyöngyszeme.
Csengettyűváros meséi: karácsonyi varázslat napról napra

Karácsonyozni jó. Még ennél is jobb karácsonyra készülni! A tervek, az ötletek, a lehetőségek… Díszeket lehet válogatni, hogy aztán úgyis az eredeti terveinknél maradjunk, menüt lehet tervezni, hogy valami újdonság illatozzon szenteste a sütőben, ajándékokon lehet tépelődni, készíteni. Dekorálni a házat, lakást, apró zugokat és a bejáratot. A Csengettyűváros meséi című könyv ezt az időszakot kíséri végig.


Nem annyira könnyű zöldíteni a vállalatokat, mint gondolnánk

Már most el kell kezdeniük a cégeknek felkészülni a karbonadóra, ami 2027-től válik kötelezővé. A feladat sürgető, hiszen azok, akik elodázzák, akár a mai költségek többszörösével is számolhatnak. De melyek az első lépések, és hová fordulhatnak a vállalatok, ha már a folyamat elején elakadnak?


Amit érdemes megnézni Tenerifén - 3 kihagyhatatlan látnivaló

Utazást tervezel a Kanári-szigetekre? És most azon tűnődsz, hogy mi mindent kell megnézni Tenerifén? Akkor a legjobb helyre jöttél. Tenerife szerencsére nem egy nagy sziget. Csak körülbelül 100 kilométer vagy egy óra autóútra van a legdélebbről a főváros, Santa Cruz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x