Két hét múlva zárul a gyógyvarázs program pályázata!
Címlap / Kütyü és tudomány / Két hét múlva zárul a gyógyvarázs program pályázata!

Két hét múlva zárul a gyógyvarázs program pályázata!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Még két hétig lehet beküldeni a pályázati anyagokat a gyógyvarázs programra! A pályázati keretösszeg 25 millió forint, az egyes intézmények pedig 5 millió forint értékű műszert igényelhetnek. 

 

A K&H Csoport 2008 júniusában ötödször hirdette meg a gyógyvarázs gyermekegészségügyi pályázatát fekvőbeteg- és koraszülött gyermeket ellátó kórházak, intézetek, illetve mentőszolgálatok számára. Ezen túlmenően, a szakmai zsűri idén kiemelt figyelemmel fogadja a központi ügyeleteket ellátó gyermekkórházak és gyermekosztályok - mint például a baleseti-, idegentest-, égési gyermekügyeletek - jelentkezéseit.

"Nagyon fontos, hogy ez a terület is kiemelt figyelmet kapjon, hiszen mindannyian tudjuk, mennyire mozgalmas egy gyermekkel az élet: az egyik pillanatban még minden rendben, a következőben pedig már megtörténik a baj. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy szakszerű és modern eszközökkel lássuk el őket az ügyeleteken. A jó minőségű eszközök nagyon drágák, a gyengébb minőségűek pedig gyorsan elhasználódnak. Pulzusoximeter, monitorok, spraygépek, gyorshőmérők mind-mind nélkülözhetetlenek a kifogástalan ellátáshoz. Fontos még azt is látnunk, hogy az ügyeleti ellátásban nincs "holt" időszak, az év minden időszakában érkeznek a kis betegek az ügyeletekre" - mondta Dr. Harmat György, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója.

Az intézmények idén is gyermekgyógyászati- és mentési eszközöket, berendezéseket, igényelhetnek maximum bruttó 5 millió forint értékben. A zsűri döntését követően a pénzintézet összesen bruttó 25 millió forint értékű támogatást oszt szét a nyerteseknek. Illetve az ötödik év ajándékaként a K&H megduplázza az elnyerhető támogatás értékét. A 25 millió forint keretösszegű tenderen felül új elemként a Biztosító 1 éves műszerbiztosítást köt az elnyert orvosi eszközökre.

Az egyes intézetek 2008. szeptember 15-én 17 óráig nyújthatják be műszerigényeiket a pályázatra, a pályázatokat  idén is egy szakmai zsűri bírálja el. Az eredményhirdetésre várhatóan november elején kerül sor.

A 2008. évi zsűri tagjai
Dr. Tímár Krisztina, az Egészségügyi Minisztérium Egészségpolitikai Főosztály főosztályvezető helyettese (gyermekgyógyász-, urológus- gyermeksebész szakorvos)
Dr. Mészner Zsófia, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet Főigazgatója
Dr. Békefi Dezső, a Magyar Gyermekorvos Társaság főtitkára, a Tatabányai Gyermekkórház Alapítója
Dr. Győri Erzsébet, a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány kuratóriumi tagja
Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője
Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője
Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója

A részletes tenderkiírás a www.kh.hu oldalon, azon belül a közösségi szerepvállalás menüpont alatt található >>

 
 
[ 1016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x