Glutén-, cukor- és laktózmentes chips tele proteinnel
Címlap / Nasira / Glutén-, cukor- és laktózmentes chips tele proteinnel

Glutén-, cukor- és laktózmentes chips tele proteinnel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Létezik egy otthon is könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept, amellyel a paleo étrendbe is beilleszthető chips készíthető. Egy fehérjedús chips, ami a filmnézés és a baráti beszélgetések örömét a burgonyaszirmokhoz hasonlóan, ámde jóval egészségesebben fokozza. Ennek az ínycsiklandozó, proteindús nassolni valónak az egyik fő összetevője az a magyar találmány, amely zsírmentes, cukormentes, és tojásfehérjéből készülve tejmentesen tudja pótolni a rögös tehéntúrót. Ez a ToTu.  

„Sokak álma a bűntelen nassolnivaló. Egy olyan chips, amit bűntudat nélkül fogyaszthatunk egy baráti beszélgetés közben. Ami egészséges, és akármennyire jól esik, nem eteti magát. Egy ilyen rágcsálnivaló a ToTu chips, amely tejmentessége lévén a tejfehérje-allergiások, laktózérzékenyek számára is fogyasztható proteindús finomság, amely cukorbetegeknek, sportolóknak, diétázóknak is megfelelő burgonyaszirom-alternatívát nyújt.” – mondta Dr. Németh Csaba, a ToTu termékeket gyártó Capriovus Kft. részéről.

Aki a chips elkészítése előtt szívesen megkóstolná, mi fog ebből az egészből kisülni, a
MentesFeszten február utolsó hétvégéjén megkóstolhatja a glutén-, cukor- és laktózmentes ToTu chipset.

A ToTu chips elkészítése:
Hozzávalók:
3 tojás
10 dkg ToTu rögös
10 dkg laktózmentes, éven túl érlelt cheddar
1 teáskanál almaecet
szódabikarbóna
A tojást botmixerrel kihabosítjuk. Hozzáadjuk a ToTut, a lereszelt sajtot, és negyed teáskanálnyi szódabikarbónát, amit teáskanálnyi almaecetben felfuttattunk. Ízesítjük csapott teáskanálnyi sóval, majd összeturmixoljuk. A masszából vékonyan, fél teáskanálnyi adagokat terítünk szét sütőpapírra. Végül mikróba téve a legnagyobb fokozaton körülbelül 2 perc alatt jó ropogósra sütjük.
A tejtermék helyettesítőket előállító cég honlapján többet is megtudhatunk innovatív munkafolyamataikról, míg a Facebook oldalukon tojásmentes receptekkel is találkozhatunk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon



(X)
 
 
[ 1335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x