Kupon-keringő karácsonyra - Akár 100.000-et is spórolhatsz...
Címlap / Polcra / Kupon-keringő karácsonyra - Akár 100.000-et is spórolhatsz az akciókkal!

Kupon-keringő karácsonyra - Akár 100.000-et is spórolhatsz az akciókkal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kedvezményeket igénybe venni nagyon hasznos és célszerű, mégis a legtöbb esetben nem értesülünk lehetőségeinkről, túl sok a mondatban a ha, a de, illetve bonyolult feltételeknek kell megfelelni. Az sem mellékes, hogy egy kedvezmény megszerzésére mennyi időt kell fordítanunk, mert az időnk néha értékesebb mindennél. Mire jó a kuponmánia? Egyszerű akciók az ünnepekre, hogy meg ne bolondulj! 

Az Europark Bevásárlóközpont online kuponokkal kampányol
Az Europark Bevásárlóközpont a napiakciok.hu, hazánk legnagyobb kupongyűjtő oldalának, online kuponjaival kampányol idén karácsony előtt.

Az Europark, eltérően a hagyományoktól, az idén már az interneten is megszólítja a vásárlókat és az interneten közzétett kuponokkal nyújt kedvezményeket a vásárlóknak.

Besenyei Kálmán, a napiakciok.hu ügyvezetője elmondta: „Az internet az egyik leghatékonyabb eszköz, hogy elérjük a vásárlókat. Ráadásul, a vásárlóknak testre szabott kedvezményeket biztosíthatunk úgy, hogy folyamatosan szemmel követhetjük a kampány sikerességét, az aktivitást, így akár menet közben tovább finomíthatjuk a kommunikációt."

Geiger Judit, az Europark marketing vezetője hozzátette: „A hatékony kommunikáció mellett a nyújtott kedvezmények mértékét is növelni tudtuk, hiszen az internet költség hatékony eszköz, így az itt megtakarított marketing keretet a vásárlóknak „adhatjuk”, olyan formában, hogy a napiakciok.hu kupongyűjtő oldalon közzétett kuponokkal karácsony előtt akár 100.000 Ft-ot megtakaríthatnak.”


Europark

Az Europark Bevásárlóközpont (Budapest, XIX. Üllői út 201.) több mint 11 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. A dél-pesti régió ellátását szolgáló intézmény méltán lett a vásárlók kedvelt bevásárló helye.

A kétszintes, 25 000 négyzetméteres üzlettérrel, 66 üzletet magában foglaló épület sikereit különösen jó csomóponti elhelyezkedésének, 1000 férőhelyes parkolójának is köszönheti. A megnövekvő konkurencia és piaci verseny éleződése ellenére a Bevásárlóközpont az elmúlt évben több, mint 7 millió vásárlójával mutatja, hogy mind a bérlők, mind a beruházók megtalálták számításaikat.
Mivel az Europarkban szórakoztató központ, azaz mozi, játékterem és fittness központ nincs, az ide betérők napi, illetve heti, havi és egyéb vásárlásuk lebonyolítása, ügyintézésük végett térnek be. Az elmúlt 11 évben megfigyelhető, hogy az emberek szívesen térnek vissza ide, így egy igen stabil és széles törzsvásárlói réteg alakult ki.

Napiakciok.hu

A napiakciok.hu portál üzemeltetője és egyben tulajdonosa a 100%-ban magyar tulajdonban lévő Company Info Kft., amelyet 2007 áprilisában alapítottak. Ügyvezetője Besenyei Kálmán 2001-ben szerzett marketing diplomája után az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait és szerzett tapasztalatokat. Személyesen is tapasztalta az online kuponok bevezetését és robbanásszerű növekedésüket az USA-ban. Ennek következtében több hónapos előkészületek után létrehozta a napiakciok.hu portált, ahol a kuponoké a főszerep. A folyamatos munkálatoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az oldalon már most közel 150 kupon található (több bevásárlóközpontból), köztük világmárkák kuponjaival is, és a tervek szerint karácsonyra ez a szám meghaladhatja a 200-at.

Kapcsolódó oldal >>
 
További információk  >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x