HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-22
Címlap / Psziché / A nagy zsepi-teszt: tüsszents bele, mi majd elemezzük!

A nagy zsepi-teszt: tüsszents bele, mi majd elemezzük!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-22

Vannak emberek, aki iszonytató hangerővel és vehemenciával temetkeznek bele zsebkendőjükbe, míg mások diszkréten kezelik a zsebkendőhasználatot. Személyiségjellemzés a zsebkendő redőiből. 

 

Az érzékeny
A tüsszentés: Egy aprócska hapci és kész. Semmi sallang, semmi felesleges hang és mozdulat. Rendkívüli udvariasságát azzal is kifejezi, hogy mindezt diszkréten, a fejét elfordítva teszi.
A személyiség: Kedves, barátságos ember, aki kedveli a nyugalmat. A legfontosobb dolog az életében a kapcsolatok ápolása. Épp ezért kerüli a felesleges konfliktusokat, ha kell, ennek érdekében áldozatokat is hoz, és csöndben is marad. Lojális és nyugodt típus, de erősen függhet mások véleményétől és akaratától. Minden idegszálával figyel a másikra, kiváló hallgatóközönség.

Hapci naptár - mit jósol a tüsszentésed? >>

A jóra törekvés példaképe
A tüsszentés:
Tüsszentéskor eltakarja a száját.
A személyiség: Mélyen gondolkodó, óvatos emberről van szó. Mielőtt megszólal, kétszer is átgondolja, mit fog mondani. Fontosak számára a részletek és az adatok, észreveszi mások hibáját és hiányosságait. A szabályokat betartja, és elvárja, hogy mások is ügyeljenek rájuk.  Kiváló ötletei és gondolatai vannak…ha hagyják kibontakozni. Szeret egy jó könyvvel elvonulni valami nyugalmas helyre, és inkább egyedül dolgozik.


 

A fikázás egészséges? Edd meg nyugodtan! >>

A csináld gyorsan-típus
A tüsszentés:
Ha lehet, inkább visszatartja tüsszentő ingerét. Ha azonban már nem bírja tovább, akkor irtózatosan hangos és nagy erejű tüsszentést hallat. 
A személyiség: Vezető személyiség, erőt sugároz, és szereti, ha a dolgok gyorsan elintéződnek. Vele semmi komplikáció nincs, rendkívül hatékony személyiség.

A lelkes hapcizó
A tüsszentés: Többször és sorozatban is tüsszent a zsebkendőbe, és mindig nagyon hangosan. Ezt aztán mindenki hallja a környezetében.
A személyiség: Karmatikus, erős személyiség, akinek mindig egy rakat kiváló ötlete van. Rendkívül intuitív, emellett könnyen inspirál másokat is. Nagyra értékeli a társas kapcsolatokat, és ápolja is őket. Imádja az új kihívásokat, szeret új kapcsolatokat kiépíteni. Spontán és optimista fazon, aki élvezi a jó társalgást, akár személyesen akár telefonban.
Az ő érzelmeit mindenki ismeri, hiszen nem rejti őket véka alá.

-kv-


 
 
[ 6106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x