HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23
Címlap / Psziché / Partyjátékok a szilveszteri bulira - S.O.S. a legjobb ötletek, hogy feldobd a holnapi partyt!

Partyjátékok a szilveszteri bulira - S.O.S. a legjobb ötletek, hogy feldobd a holnapi partyt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23

Pár éve, ha valakit megkérdeztél, hogy milyen játékot lehet játszani egy felnőtt partyn akkor azt felelte, hogy activity. Ma már hála Istennek más játékok is divatosak. Többféle társasjáték közül válogathatunk, de a régen ismertek is újra teret hódítanak. Nem csak gyerekek élvezhetik az "amerikából jöttem mesterségem címere" nevezetű játékot, sem, de íme néhány önismereti, párismereti és kissé pikáns ámde fantáziadús játéklehetőség a szilveszteri bulira. 

 

Kreatív hatos
Aki hatot dob annak kell kitalálni, mit építsenek a csapatok, papírból. Választék: Híd, hajó, léggömb, templom, toronyóra, kalitka, űrhajó stb. Csak a fantázia szab határt. Majd a társaság tagjait úgy kell csoportokra osztani, hogy egymást nem annyira ismerők kerüljenek egy csapatba, és egyenlő legyen az arány, mind nemekben mind létszámban pl. 4-es csoportokra, osztva kell végrehajtani a feladatot. Az a csapat nyer, aki adott idő alatt (max.2 óra) elkészül a kivitelezéssel. A nyertes csapatnak pedig lehet hat kívánsága, amit a többieknek végre kell hajtani. Pl.: egymást háton átvinni a szoba egyik végéből a másikba, szendvicset készíteni nekik, a buli után összetakarítani, koktélt keverni, stb.
Eszközök: papír, olló, ragasztó vonalzó. Más nem használható.
 


Mennyire ismered a párod?

Kedvenc étele? Kedvenc itala? Kedvenc színe? Hova jár vásárolni? (Mér a tiéd eljár?) Milyen témájú könyveket olvas? (Meccsnézés mellett erre is van ideje?) Milyen a papucsának a színe? (A papucsot már elég rég ráaggatták...) Melyik a kedvenc parfümje vagy illata? Pikánsabbá téve: Hány kapcsolata volt előtted? (Vajon hányról tudsz?) Milyen pozícióban szeret szeretkezni? Hogyan szereti a csókot lágyan vagy forrón?
Akire vonatkozik a kérdés válaszát felírja egy papírra. Majd akinek feltették a kérdést, elmondja, amit ő gondol kedveséről. Végül, aki leírta saját válaszát önmagáról megmutatja azt úgy, hogy mindenki lássa. Sokat lehet nevetni és jobban megismerni párunk. A kérdések köre pedig bővíthető a végtelenségig.
Eszközök: Papír, olló, ceruza

HarmoNet tipp: Pszt! Titkos! Szexis-szerelmes Szilveszter! Még van szabad hely! (18+) >>

Közös ki kit ismer fel?

A szobában ketten maradnak a bíró és a kitaláló. Mindenki más kimegy. Az ajtónál lepedővel letakart részen át valaki csak egy részét dugja be. Pl. kisujját, orrát, kezét, lábát, fülét stb. A bent lévőnek pedig ki kell találnia ki lehet az.Asszociációs játék

Egy valaki elkezdi és mond egy szót, a következőnek pedig minél gyorsabban egy olyan szót kell mondani, ami az elhangzott szóról elsőként eszébe jutott és így tovább. Nagyon mulatságos és önismeret fejlesztő gyakorlat is egyben.

HarmoNet tipp:
Alkoholmentes koktélok nem csak szilveszterre! - Gyümölcsökkel az egészségért. 4 kiváló recept! >>

Alliteráló szavak

Az előttünk elhangzott szó utolsó betűjével kell mondani egy szót. Nehezítésképpen le lehet szűkíteni a kört, úgy, hogy csak foglalkozások lehetnek, vagy melléknév, főnév, városnév, férfinév stb. Aki kiesik annak pedig innia kell egy pohár tetszőlegesen választott italt - na innen kezd izgalmasabb lenni, így született Bollondia, a banda maci, és a többiek... Vagy bátrabb csapatok esetében levenni egy ruhadarabot, esetleg a többiek által kitalált feladatot végrehajtani - megjegyzendő, a kettő gyakran nem különbözik. Azonban a problémák elkerülése érdekében a büntetésnek szánt feladatokat előre le kell írni egy papírra közös megegyezéssel és később ebből lehet aztán válogatni. A közös megegyezés előtt célszerű egyet koccintani.

E.M.

 
 
[62330]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x