Te mutasd a kedvenc színed, én megmondom milyen vagy!
Címlap / Psziché / Te mutasd a kedvenc színed, én megmondom milyen vagy!

Te mutasd a kedvenc színed, én megmondom milyen vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Sőt - azt is mondd meg, melyik színt nem szereted - az sem kevésbé árulkodó, mint a kedvenced! Itt az alapszínek és az alapvető személyiségtényezők listája! Rád igaz?  

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. Vannak színek amelyek természetünkhöz közelebb állnak, amiket szeretünk, és vannak amiket elutasítunk. Ám ezek életünk során is változnak, gyerekkorunkban egész más színek a kedvenceink, mint huszonéves korunkban, sőt hangulatunktól, jelenlegi élethelyzetünktől, élményeinktől függően is pillanatonként változhat az a szín, amit a legszívesebben látunk. Sokminden függ a megvilágítástól is színérzékelésünkben.
A Harmóniakártyában is vannak színek, azok is mély jelentéssel bírnak - ha még nem rendelted meg, akkor kérd most. Minden reggel kapod, ingyenes és 2000 óta bevált.
Ilyen lesz a tiéd is, személyre szabottan és minden nap! (kattints a képre) 



A környező színek és jelentésük 


Van, amikor "betelik a lelkünk" egy színnel. Lehet, hogy te is megélted már, hogy a kék lakást hirtelen át akartad festeni sárgára, a sárgát zöldre, megváltoztatni a színeket, a kiegészítőket. Öt - hétévente érdemes is megújítani a bennünket körbevevő színeket. Ugyanez igaz a ruhatárunkra is. Néha tele vagyunk feketével, aztán átkerül a hangsúly valamilyen más színűre, pörögnek a ciklusok. 

Ha nem szeretsz egy színt: annak néha egész konkrét oka van. Utálod a T csoportot, évekig ott dolgoztál, kibabráltak veled, és az ő színük a magenta, ergo semmi magentát nem akarsz magad körül. Kellemetlen élmények - például egy műtét - társul mondjuk a zöld színhez. Nem választod magadnak. Ezekre érdemes tudatosan figyelni, hiszen ezek a színek akár jelzésként is működhetnek az életedben. 

Érdemes a holdállásokat és a bolygó analógiákat is megnéznünk olyankor amikor egy bizonyos szín különösen tetszik nekünk.



Most azt a színt nézd, ami általában a kedvenced - és amit általában nem nagyon szeretsz (ha van olyan)

Fehér: Ha a fehér a kedvenced, akkor törekszel az optimizmusra és rendkívüli módon szereted a tiszta helyzeteket és embereket. A letisztultság jellemez. Konkrét elképzelésed van az életről, és az ebben betöltött helyzetedről. A menyasszony, a tisztaság, a nyitottság színe, ám nem feltűnő. Őszinteséget jelöl.
Ha nem kedveled: A fehér könnyen koszolódik, ráadásul nem is túl jellemző szín, így lehet, hogy te sokkal mozgalmasabb, karakteresebb és megengedőbb ember vagy annál, mint hogy a fehéret szeretni tudd. A te világod nem két színből áll. 

Kék:
 A kék színből tisztaság, csendesség és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség.
Ha nem kedveled: Sokkal pörgősebb, mozgalmasabb vagy annál, minthogy ez a hűvös szín támogasson. 

Zöld:
A bizalom, remény színe. A fejlődés, megújulás, határozottság igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.
 érzését kelti. Betegség vagy kifáradás esetén megnő rá az igény. Pihenésre irányuló vágyat mutat.
Ha nem kedveled: Konrkét dolgokat szeretsz, és magadban bízol. Neked a zöld túl általános. 

Tovább a Harmónia színjósdához>>


Vörös: Melegséget, aktivitást, dinamizmust sugároz. Életerőt, bátorságot, nagy erőbedobást, vitális vágyakat, győzelemre irányuló akaratot jelez. Konfliktusérzést, türelmetlenséget, agresszióra való hajlamot mutathat. Általában az ördög színének is nevezik.
Ha nem kedveled: Visszafogott vagy és nem támogat téged ez a szín. Jobban szereted a megegyezéseket a versenyeknél, az összefogást a konfrontálódásnál.

Sárga: Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultságérzésre, intellektuális élményekre. Kiváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak.
Ha nem kedveled: Nehezen tűröd a hangulatváltásokat, jobban szereted a kiszámíthatóságot. Kerülnéd a feltűnést is, a sárga pedig feltűnő.

Ibolyakék: Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását. A kozmikus erőt szimbolizálja, az intuíció, az empátia színe. Elmélyültségre, elvarázsoltságra, misztikus élményekre, irányuló vágyat jelez. Vágy a szerelemre.
Ha nem kedveled: Reális ember vagy - már az is csoda, hogy elolvasod ezt a cikket - és neked sokkal több adat kell, mint az átlagos embereknek. Mérhető tényeken alapuló világban élsz. 

Mit vesz fel a pasid / csajod? Kedvenc színe árulkodik róla, milyen az ágyban! Kattints ide és tudd meg a titkokat >> 


Barna: Ez a szín arra utal, hogy az ember nagy fontosságot tulajdonít kényelmének, családjának, otthonának, egészségi állapotának. Az anyagi lét, a létbiztonság kérdései, a test szükségletei, a családi harmónia megteremtése foglalkoztatják jelenleg.
Ha nem kedveled: Vidám vagy és nagyon szereted a mozgalmasságot. Szerinted ezek az unalmas színek csak ámosítanak. 

Szürke: Az elhatárolódás, egyedüllét, szabadság, titkolózás vágyára utal. Az önként vállalt magányosság színe. Aki ezt a színt részesíti előnyben, nem akar feltűnést kelteni, de magáról azt gondolja, hogy más mint a többi ember. Titokban vágyik az elismerésre, tapasztaltnak érzi magát. Semlegességet, hivatalos távolságtartást mutat.
Ha nem kedveled: Szeretnél jobban kitűnni a tömegből, a szürke pedig a megszokás, az érzelmek elnyomásának, az egyformaságnak a színe. A kreativitásodnak nem kedvez, igazi háttérszín, ami kiemeli az összes többit, te pedig inkább az a személy vagy, akit ki kell emelni. 

Fekete: Ha ez a kedvenc színed, akkor azt is jelentheti, hogy nem vágysz kitűnni a tömegből, azt szeretnéd, ha békén hagynának, nem vagy túl szociális, és rejtőzködni akarnál az emberek között. Az eltűnés, lemondás gondolatát szimbolizálja. Az abszolút passzivitás, vágytalanság színe. A csalódott, halálosan fáradt, kimerült ember színe, olyan helyzetben kívánjuk, amikor hirtelen egyszerre túl sok inger ért minket, például egy fárasztó utazás, rossz hírek, csalódás, túlhajszolt munka után.  Ilyenkor az a legjobb amit tehetünk, hogy kikapcsolunk mindent, lefekszünk, bebújunk a takaró alá, becsukjuk a szemünket, ellazítjuk izmainkat és megpróbálunk a semmire gondolni és a lélegzetünkre figyelni, amíg el nem alszunk. 
Ha nem kedveled: A fekete megosztó szín. Van aki csak feketében jár - ugyanakkor, figyeld meg, sokszor élénk színre festi a haját, vagy erős sminket és körömlakkot visel, vagyis a feketét kontrasztnak használja csupán. A feketét nem kedvelők általában vidám emberek. Elutasítják a gyászos dolgokat, lehet, hogy kicsit tartanak is az elmúlástól, félnek a haláltól. 

Ha ismered a színek titkait, az valódi hatalom a kezdeben. Hogyan? Olvass tovább itt >> 

Igaz rád a fenti leírás? Ha igen, egy megosztással jelezd! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x