Ahol a módszerek összeérnek - mertünk újat alkotni
Címlap / Psziché / Ahol a módszerek összeérnek - mertünk újat alkotni

Lukács Tünde

Ahol a módszerek összeérnek - mertünk újat alkotni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

2017 nálam valóban az újrakezdés éve lesz, szakmai szempontból biztosan. 2016-ban rengeteg új felismerés született meg bennem. Sokat tanultam azoktól, akik hozzám fordultak segítségért, sokat tanultam a barátaimtól, és még többet a saját életem történéseiből. Éppen ezért jó néhány dologban változtatnom kellett, többet között abban is, ahogyan mostantól segíteni szeretnék a hozzám fordulóknak. 

Ha végignézed az oldalamat, mindenféle titulust látsz velem kapcsolatban. Családállító, ThétaHealing konzulens, Természetgyógyász stb. Ez a felsorolás azonban csak azt mutatja, mi az, amit tanultam, amit elvégeztem különböző iskolákban. Amit csinálok, az azonban egészen más. Ezekből a módszerekből született, de igazából egyikkel sem azonos, mégis benne van minden. Ezzel együtt jár azonban az is, hogy sok dologban erősen megváltozott a látásmódom, a világnézetem.

Aki tőlem szeretne segítséget, aki hozzám szeretne eljönni konzultációra vagy családállításra, az nem azzal fog találkozni, ami a tankönyvekben le van írva. Már csak azért sem, mert minden ember más és más, senkire nem lehet ráhúzni egy tankönyvi példát. Ezt nem tehetjük meg. Ha valaki párkapcsolati gondokkal érkezik hozzánk, és a családállítás azt mutatja, hogy azért beteljesületlen a szerelme, mert az édesanyának és a nagymamának is az volt, akkor ez csak egy része a probléma megoldásának. Ez az ok rengeteg ember életében megjelenhet. Viszont a végleges megoldáshoz nem elég csak ezen dolgozni. Ennél jóval többre van szükség. Hiába oldjuk ezt a transzgenerációs blokkot, ennek a jelenléte más tudatalatti mintákat is létrehozott már a kliens életében.


Továbbra is meggyőződésem, hogy egy-egy családállítás, vagy egyéni konzultáció után nem engedhetjük el a kliens kezét, teljes mértékben magára hagyva őt a problémával. Már csak azért sem, mert az a tapasztalat, hogy a családállítások után, a kliensben lévő kérdések megduplázódnak :)
Ez nem baj, hiszen minél több kérdés merül fel, annál több oldalról látjuk meg a megoldásokat.

2017-ben nem a megszokott módon fogok írni a párkapcsolatokról, a lelki problémákról, az élet különböző területeiről. 2016-ban rengetegszer tapasztaltam, hogy ha valaki megértette azt a fajta hozzáállást a problémájához, amelyet javasoltam neki, nagyon sok változás indult el az életében. Sokan több konzultáció vagy családállítás után értették meg a lényeget, de aki egyszer elkapta a fonalat, az gördülékenyen haladt előre. A” The Flow Of Life” iskolánkban is erre fogjuk helyezni a hangsúlyt.

Január 21-én az alappal, a születés és a magzati kor problémáival, blokkjaival fogunk foglalkozni, amire aztán havonta épülnek rá a további témák: szülőkkel való kapcsolat, párkapcsolat, helyünk a világban, hivatás, stb. Nem egyedül, több társammal együtt álmodtuk meg iskolánkat, ahol a legfontosabb szempont a hitelesség és a tudás lesz.

Mertünk újat alkotni. Mert a világ halad, változik, és követnünk kell a változásokat. Aki nem mer új utakra lépni, aki fél a változástól, az megfosztja magát attól, hogy felfedezze az élet csodáit. Pedig az élet csodái ott vannak mindenütt, de csak akkor látod meg, ha nem félsz másként látni és gondolkodni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x