Program önmagunkért
Címlap / Psziché / Program önmagunkért

Program önmagunkért

Forrás: everness.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Ahhoz, hogy harmóniában éljünk magunkkal és másokkal, a munkát belül kell elkezdeni és egy szeretetteljes kapcsolatot kialakítani azzal a személlyel, aki életünk végéig elkísér: saját magunkkal - mondja Szkiba Zsuzska a 100 nap önmagamért program megálmodója.  

 - A célom az volt, hogy olyan feladatokat találjak ki, melyek az önbecsülést, a mentális, a fizikai és a lelki töltődést egyaránt célozzák. A programpontok között szerepelnek olyan hétköznapi vállalások, mint például a kirándulás, a szépségápolás, de nem maradtak ki az elmélyülés pillanatai sem, így van például jóga és meditáció is – mondja Szkiba Zsuzska író, önbizalom mentor. – A program segít az önbizalom növelésében, de olyankor is hasznos, ha éppen krízishelyzetben vagyunk és kell egy társ, egy vezető, aki fogja a kezünket és segít felállni. Az önmagunkhoz fűződő viszonyunk ápolása azt gondolom mindennapi kötelességünk és a jóllétünk záloga. Úgy hiszem, ebben pedig sokaknak segít, ha egy rendszerbe foglalt, napokra lebontott programot követhetnek.-

 

Zsuzska ugyanakkor hangsúlyozza, fontos, hogy mindeközben figyeljünk befelé, saját magunkra, a reakcióinkra is. - Jó ha észrevesszük, nem véletlen, hogy vannak napok, amikor ahhoz sincs erőnk, hogy az ágyból kikeljünk, míg máskor úgy érezzük, elbírunk a fél világgal. Az egészséges egyensúly fenntartása érdekében tehát nem árt tudni, milyen konkrét eszközökkel dolgozhatunk a magunkhoz fűződő kapcsolatunkon. Ebben szeretnék én segíteni a 100 napos programmal.
 
Zsuzska további tanácsaival és a 100 nap önmagamért program néhány helyi kihívásával az Everness Fesztiválon találkozhatnak, június 20-25. Között Alsóörsön, a Balaton partján.
 
További információ: www.everness.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2813 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x