Az introvertált lányok különleges vonzereje
Címlap / Psziché / Az introvertált lányok különleges vonzereje

Az introvertált lányok különleges vonzereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Sokan azt hiszik, hogy a visszahúzódónak tűnő lányok nem vonzók annyira, mint a nyitott és barátkozó társaik - azonban tévednek! Miért? Mert a visszahúzódó lányok királynői erővel bínak!  

A latin eredetű szó, nehezen barátkozót, befelé fordulót, a külső világtól elzárkózót jelent. Divat lett magunkat ebbe a dobozba sorolni, mert ezzel jelezhetjük, hogy nem annyira kedveljük a társaságot. 

Amikor arra gondolunk, hogy a menő csajok csevegnek, nyitottak és extrovertáltak, valójában nincs igazunk. Lehet, hogy az introvertált lányok vonzereje sokkal nagyobb? 

A királynői titok 


Az introvertált lányok általában nem kezdeményeznek csak úgy beszélgetést, hogy a csendet megtörjék, ezért a fiúk számára az ilyen lányok egyet jelentenek azzal, hogy végre lesz aki nem csak meghallgatja őket, de esélyük lesz rá, hogy a lány nem dumál bele majd mindenbe. Akinek ez előny, annak egy introvertált lány főnyeremény. Sokszor az introvertált lányok afféle jégkirálynők, akiket bizony nem könnyű meghódítani. Ezt a kihívást pedig sok hős lovag szereti, úgyhogy kemény harc tud folyni egy-egy introvertált lány kegyeiért. 

Nincs minden áron kapcsolat


Az introvertált lányok nem akarnak minden áron párkapcsolatot, mert  - bár örülnek annak, ha van mellettük valaki - de csak azért, hogy ne legyenek egyedül, nem mennek bele egy viszonyba. Ők ugyanis köszönik, de kiválóan megvannak egymagukban is. Ezért a fiúkszámára kihívást jelet egy introvertált lány meghódítása. Az extrovertált fiúk gyakran akarnak később extovertáltat faragni visszahúzódóbb párjukból - ez vezethet konflikstushoz, mert nem szokott sikerülni egymást kiforgatni a bőréből. Imádom, hogy meghallgat! 


Mivel az introvertált emberek általában nehezebben beszélnek magukról, ezért remek hallgatóság hírében állnak, így ha valaki vágyódik a figyelemre, egy introvertált társ a legjobb választás. Ez nem jelenti, hogy az introvertált személyiségnek ne lenne szüksége figyelemre és meghallgatásra, sőt! De általánosságban igaz az, hogy a kapcsolatai mélyebbek és gyakran őszintébbek lehetnek. 


Mítosz - ami körbeleng 


Az intorvertált személyiséget egy kis mítosz lengi körül. Sokszor úgy érezzük, hogy valami titkuk van, amit nekünk kell megtudni, ki kell nyomozni. Lehet persze, hogy nincs is titok, de ezt a misztikus ködöt olyan könnyű odaképzelni ... ez azonban nem föltétlen válik egy kapcsolat javára. 

Hűség, erkölcs, önsimeret 


Azt tartják, hogy az introvertáltak sokkal jobban meggondolják, kivel bonyolódnak bele egy párkapcsolatba, így sokkal mélyebben megismerhetik magukat, a másikat és az egész viszony természetét is. Ez a mélyebb önismeret vezet egy sokkal jobb erkölcsi hozzálláshoz, amibe kevésbé fér bele a kiváncsiságból elkövetett megcsalás. 

Mivel az introvertált személy nem szereti a rivaldafényt, viszont szeret egyedül lenni, ezért nem nyomul senkire és nem tolakodó a viselkedése. Ezt pedig sok férfi nagyon vonzónak tartja. 

Ezért az intovertált lányoknak nem kell tartaniuk attól, hogy visszahúzódó személyiségük miatt esetleg magukra maradnak! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x