Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?
Címlap / Psziché / Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Mire termett az ember? Párkapcsolatra, vagy arra, hogy váltogassa a partnereit?  

Magyarországon a házasságok döntő hányada, közel kétharmada végződik válással. Mégis, meglepő módon, az emberek még mindig próbálkoznak. Hiába az intő jelek, a rengeteg megromlott házasság, továbbra is akadnak férfiak és nők, akik hisznek abban, hogy holtodiglan, holtomiglan élhetnek együtt.

Tündérmese, délibábkergetés, egyszerű naivitás, netán ostobaság? Mire termett az ember? Párkapcsolatra, vagy arra, hogy váltogassa a partnereit?
 
Az ember csodás lény. Magában hordozza a teremtés teljességét. Végtelen szabadságában bárhogyan dönthet. Választhatja az egyedüllétet, a társas kapcsolatokat, a monogámiát, de akár a poligámiát is, sőt, élhet csoportokban, kommunákban is. Őserdőkben, világtól elzárt törzsi közösségekben, még olyan is előfordul, hogy férfiak és nők külön élnek egymástól. Női és férfi házban laknak a törzs tagjai, és eszükbe sem jut, hogy párokba rendeződjenek. Az európai embert nem is értik, hogyan is volna az lehetséges, hogy ők együtt éljenek egy ellenkező nemű emberrel?
 

Mennyire szubjektív az a megközelítés, hogy mi a jó és mi a rossz? Létezik-e egyáltalán helyes út? Van-e értelme egyáltalán keresni ilyet? Vagy inkább kultúrafüggő az, ki hogyan él, és ki kivel él?

Valahol halállal büntetik az egyneműek kapcsolódását, máshol ez az élet természetes lehetősége lehet. Joga van-e az embernek úgy élni, ahogy akar? Ki az, aki megmondhatja neked, hogy mi a helyes és a helytelen? Az erkölcsös vagy az erkölcstelen? Kultúra, vallás, hitrendszerek, politikai akarat? Mi az, és ki az, aki leginkább befolyásol téged?

Párkapcsolatot szeretnél, vagy inkább pár kapcsolatot? Jogod van-e választani? Joga van-e bárkinek téged befolyásolni, megítélni, megszólni, megbüntetni, ha mást mersz tenni, mint a kultúránkban elfogadott társadalmi norma?

Maradi vagy-e, ha mindezek ellenére úgy döntesz, te mégis a párkapcsolatot választod? Mi az, ami lehetőségként megnyílhat számodra azáltal, hogy egészen, teljesen, önátadottan, magadat árasztva, teljes elfogadásban összefonódsz egy másik emberrel? Vállalnád azt, hogy nem csak a jóban, hanem a rosszban is osztozz vele?

Kívülről vagy belülről töröd fel a tojást?
Párkapcsolati problémák megoldása a tantra és az ájurvéda segítségével

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, gyere el 2018. dec. 3-án, hétfőn este a Soter Ezoterikus Klubba, ahol Gáspár Katalin, a HarmoNet vezetője beszélget Pál Tamás Ájurvéda szakértővel, valamint Lágler Zsófiával és Solymári Györggyel a TantraSziget Központ vezetőivel.

Kezdés: 18:30, a pontos cím: Budapest VI., Dessewffy u. 53.

A Facebook eseményhez itt tudsz csatlakozni.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1317 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x