Hozd a jelenbe a szeretet érzését!
Címlap / Psziché / Hozd a jelenbe a szeretet érzését!

Hozd a jelenbe a szeretet érzését!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A karácsonyi készülődés a legtöbb nő életében nem feltétlenül a lelassulás és a szeretetteljes békére hangolódás jegyében zajlik. A statisztikák szerint, a nők közel 50%-ának a karácsonyról elsősorban a stressz jut eszébe és a legkomolyabb stresszforrást az ünnepi előkészületek, a tervezés, az ajándékbeszerzés és a sütés-főzés jelenti. Ennek mindenképpen így kell lennie? Nem. Van választásod és lehet másképp!  

Szinte mindenki álmodik az idilli karácsonyi hangulatról, meghitt nyugalomról, ahol körbeölel a szeretet és a sütemények illata. Ennek eléréséhez azonban túl sok feltételnek kell teljesülnie, ráadásul a "minden tökéletes legyen" eszményképe egy ember számára teljesíthetetlen feladat. Legyen kevesebb az elvárásod magaddal és az ünneppel szemben! Nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a karácsonyi tálalás és ne férjetek el az ételektől, hanem az, hogy jusson energiád azokra, akikkel igazán szeretnél több időt eltölteni.

Meghitt hangulatú teázós-likőrözős beszélgetések, laza társasjátékok, zenehallgatás, pihenés, erről szóljon a karácsony! Ezt is választhatod és hozhatsz olyan döntést, hogy a karácsony előtti napok nem az eszeveszett rohanásról, hanem az energiagazdálkodásról szólnak!

Hogyan hangolódjunk a szeretet ünnepére?


Helyezd a hangsúlyt azokra az élményekre, amelyeket nem lehet megvásárolni. Egyszerűsítsd le a készülődést, legyen kevesebb étel, válassz egyszerű, gyors recepteket, készíts salátákat, hidegtálakat és a főzés helyett menj el sétálni a családdal. Ha valamit ki tudsz hagyni az ünnepi menüből, azt az összeget fordítsd inkább jótékony célokra, sokkal több pozitív érzéssel tölt fel az adakozás élménye, mint egy plusz étel tálalása.

A legfontosabb, hogy állj meg egy picit, szakadj ki az "el kell intéznem" körforgásából. Helyezd át a fókuszod a hétköznapi dolgokról egy magasabb rendű tevékenységre, amely valódi értéket képvisel. Legyen első az, hogy Te jól érezd magad, mert akkor tudsz adni, ha benned szeretet uralkodik.

Karácsonyra hangoló feladat ♡

1. Írj listát azokról a számodra kedves emberekről, akik azonnal a szeretet érzését váltják ki belőled és mosolyt varázsolnak az arcodra.
2. Ezután írj listát azokról a tevékenységekről, amelyek igazán felvillanyoznak és jókedvre derítenek.
3. Gondolatban küldd el jókívánságaidat a listádon szereplőknek és hívd fel közülük azt a személyt, akivel a legszívesebben beszélnél.
4. A tevékenység listádról pedig válaszd ki azt, amit leghamarabb meg tudsz tenni és engedd meg magadnak az élményt!

A karácsony lehet olyan, amilyennek megálmodod! Képes vagy megteremteni, ha fő célod az, hogy már az ünnepek előtt töltődsz és a nyugalmat nem a karácsony napjától várod. Te maradj fókuszban, nem a karácsonyi készülődés a fő attrakció.

Ajándékozd meg magad egy önfejlesztő nappal az ünnepek alatt, a Nőknek szóló Kreatív Stresszkezelés Intenzív Tréningen elsajátíthatod a belső nyugalom gyakorlásának csínját-bínját és feltöltődve, bármilyen kihívásra készen, mentális top formában várhatod az újévet!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x