Oravecz Nóra: Annyira féltem, hogy ennek vége lesz
Címlap / Psziché / Oravecz Nóra: Annyira féltem, hogy ennek vége lesz

Oravecz Nóra: Annyira féltem, hogy ennek vége lesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Nóra a mi csapatunk tagjaként indult, barátként gondolunk rá, amikor hallunk felőle. Miután elment tőlünk, megírta a cikket ami kiragadta őt a bizonytalanságból - évekig meghatározó szereplője volt a mindennapi híreknek és a közösségi médiának, ám jó ideje egyáltalán nem hallani róla. Most kivételt tett ...  

Nóra, bár sok megkeresést kap, többnyire elzárkózik az interjúktól, a #nofilter - Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorral azonban kivételt tett!

Mi van a sikeren túl? Mennyit változott az elmúlt években? Miért vállalta ezt az interjút sok év kihagyás után?


Oravecz Nóra az első hazai bloggerek egyike volt, aki sikerre vitte a műfajt, ám a nem várt - vagy talán nem is remélt - siker rengeteg olyan eseményt indukált az életében, amivel akkoriban nem is számolt. 

 
„Eléggé magányos farkas voltam, egyedül mentem az utamon, és megvalósítottam magam; leginkább támadásokat kaptam. De nem ez volt igazán kemény, hanem amit előtte, általános iskolában, meg amiben felnőttem a sulik környezetében kaptam. Azonban nem az érdekelt, hogy nekik bármit bebizonyítsak, egyszerűen csak erősen éreztem, hogy van bennem valami, amit meg tudok mutatni. Annak idején is arról írtam, amit megtapasztaltam. Teljesen jól működött, a közönség örült neki, hogy végre valaki kimondta azt, amit ők is megtapasztaltak. Most is ugyanezt csinálom. Megértem, hogy volt, akinél kiverte a biztosítékot, hogy a 23 éves kislány mit írogat. Nagyon sokat puhultam az évek során, sokat dolgoztam magamon, és 23 évesen nem olyan az ember, mint 33 évesen” - mondja Oravecz Nóra a Spirit FM-en is hallható #nofilter - Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásában. 
Nóra egy huszárvágással hagyta hátra azt a közeget, amely már nem volt komfortos számára, miközben 9 sikeres könyvet írt, többségük bestseller én-márka témában.
 
„Annyian mondták nekem, hogy Nórika, most használd ki, ameddig ez tart, mert lehet, hogy jövőre már nem lesz. Ez olyan szinten meghatározta azt, hogy hogyan dolgoztam, hogy félelemből mentem előre. Országjáró turnékat szerveztem, könyvet írtam, blogot írtam – teljesen egyedül –, közben öt helyen social media menedzserként dolgoztam. Annyira féltem, hogy ennek vége lesz, és valamiből meg kell élni. Ebbe persze, hogy belebetegszel. Egy idő után tudatosan vontam ki magam mindenből, és kevés emberrel beszéltem, egyre kevesebbet mozdultam ki. Sok social média szereplő van így, annak ellenére, hogy erre vágytak. Szembesültem egy masszív kiégéssel, korábban el nem tudtam képzelni, hogy így alakul. Ekkor történt egy éles váltás az életemben, és most már kizárólag énmárka szakértőkként tevékenykedem” – tette hozzá Oravecz Nóra.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x