Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Psziché
Mennyire fontos a hűség?

A szerelem olyan erős érzelmi kötődés két ember között, melyben a kizárólagosságra való törekvés magától értetődő. Az emberek a szerelmüket maguk mellett akarják tudni mind fizikális, mind érzelmi síkon, és nehezen viselik, ha akárcsak gondolat formájában is felmerül a megcsalás lehetősége. De vajon hűtlenek csak szexuális értelemben lehetünk?


Mi bajuk a kamaszoknak?

Bár mindannyian voltunk kamaszok, olykor mégis elfelejtjük, mennyire nehéz is ez a gyermek-, és felnőttkor közti átmeneti periódus. Ahhoz, hogy minél gördülékenyebb lehessen ez az időszak, megértő, támogató közegre van szükség, amihez a felnőtteknek ismerniük kell a tizenévesek viselkedésének hátterében álló okokat.


Táncőrület - vitustánc - táncmeditáció

Hétvégén a társasági ember táncolni megy. Vannak igazi virtuóz ördögei a ritmusnak, de olyanok is akadnak, akik annyira tisztelik az ütemet, hogy véletlenül rá nem lépnének. Azonban van a táncnak egy végletes formája, melyet hol kórságként, hol szent őrületként, hol nemes szertartásként tartanak számon. Ez nem más, mint a vitustánc. Mit jelent ez a kifejezés?


Az ősz üzenete: biztonságaink. Az emberi élet értelme?

A születés pillanatától kezdve ingerek sokasága ér mindannyiunkat. Ahogy a lélek egy testbe ér, fejlődnie, alakulnia, változnia és ehhez tanulnia kell. A fellélegzés ideje szükséges a legkisebbtől a legidősebbig mindenkinek ahhoz, hogy észrevegyük az élet folyamszerűségét.


Azt a fukar mindenit! Segítség, zsugori vagyok!

Zsugori, fukar, fogához veri a garast, vagy csak éppen két fillérért a kecskét is...! Megannyi mondás arra, ha valaki számára túl fontosak az anyagi javak. S milyen rossz annak az embernek, aki ezt a kritikát az arcába kapja valamelyik barátjától. Ha egyáltalán a fukarnak még maradnak őszinte barátai, akik megmondják neki...


Elengedés vagy eltemetés?

A pozitív gondolkodás csodát tesz, állítják sokan. Valóban így van? És hogy függ ez össze a megfeleléssel és az önmagunkkal való mély szembenézéssel? Az önfejlesztés zsákutcái és alternatívái.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x