Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Psziché
Mit tennél, ha nem félnél?

A félelem legtöbbször bénítóan hat ránk. Meggátol a továbblépésben, az álmaink elérésében, a sikeres változásban. A félelmünk tárgyával való szembenézés azonban idővel elkerülhetetlenné válik. Az élet ugyanis addig-addig ütköztet azzal, ami félelmet ébreszt bennünk, míg egyszer kénytelenné nem válunk felvállalnia vele való megküzdést.


Amikor a szerelem fáj

Sok levelezést folytatok a neten. Természetesen a kérdezők 90 százaléka párkapcsolati témában kérdez. Ezeket olvasva, felmerült bennem a kérdés, hogy miért van az, hogy aki szerelmes, annak fáj a szerelem? A szerelem érzése a legszebb dolog az életünkben, és mégsem tudjuk megélni maradéktalanul, boldogan, könnyedén. Valóban szerelem az, ami fáj? Vagy valami más dolog zajlik a lelkünkben?


Nekem nem kell a sajnálatod!

Sajnálom, hogy sajnálod, mert ha nem sajnálnád, akkor pont annyi energiád maradna, amennyi számodra elegendő. Szegénykémnek hívod, akit sajnálsz, pedig bőségben él.


Tabu-e a barátnőd férje?

A szomszéd nője mindig zöldebb. Legalábbis a sikeres film szerint. A feleségek barátnője pedig még a szomszéd nőjénél, de még a HarmoNetnél is zöldebb, mint azt egy hamburgi közvélemény-kutatásban bebizonyosodott.


A kis pingvin és a kreativitás

A kis pingvin sétál a sivatagban és ráncolja a homlokát: - Ez aztán csúszhat, ha ilyen vastagon felszórták! Vajon a kis pingvin őrült, vagy csak egy egészen különleges nézőpontból - neveltetése és sajátos fogalomalkotása alapján - szemléli a világot?


A pánikbetegség 21 jele - ha ebből négyet észlelsz, akkor pánikrohamod van!

Tudtad, hogy a pánikbetegség tünetei egyediek és mindenkinél más-más tünetek jelzik előre, ha pánikroham érkezik? Ezeket a pánikbetegség tüneteket és a készülő pánikrohamokat kontrollálni lehet, ha már ismerjük magunkat és tisztában vagyunk a pánikbetegség jeleivel. A lista közel az összes jellemző tünetet magában foglalja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x