Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Psziché
A titokzatos intuitív tudás

Albert Einstein nem az a tudós volt aki, ne használta volna a racionális gondolkodását, vagy a logikai képességeit. Mégis ő mondta ki ezt az egyszerű bölcsességet: "Ami igazán számít, az az intuíció."


Három tipp, hogy hogyan ismerd fel a ragadozó típusú embert

Miért nem vesszük észre időben, ki az, aki bánthat, erőszakos módon bántalmazhat minket, vagy másokat a környezetünkben? Sok esetben már késő a bánat… Lássuk, tehetünk-e valamit a pszichopata, ragadozó típusú emberek felismerésére!


Ha nem döntesz, majd megteszi helyetted más

Mindenki tudja, esetenként milyen nehéz döntés hoznunk. Néha nem is kell hozzá nagy dolog, apróbb ügyekben sem merünk állást foglalni. Ha túl sokáig húzzuk a döntésünket, előfordulhat, hogy más dönt helyettünk. Ilyenkor persze felháborodunk, és kikérjük magunknak, hiszen mi felnőtt emberek vagyunk, és el tudjuk dönteni, mit akarunk. Pedig néha nem így történik. Felnőtt emberek vagyunk, mégis sokszor gyermeki szinten éljük az életünket, felelősségünket szívesen átengedve a "nagyoknak".


Bizonytalanság ellenes taktikák - stabil önismeret és Énkép

Gyakran van úgy, hogy hirtelen hozott döntéseink, váratlan cselekedeteink az adott pillanatban helyesnek tűnnek, utólag azonban elgondolkozunk, hogy miért is éppen úgy viselkedtünk, jól tettük-e amit tettünk, tényleg azt akartuk-e kifejezni?


7 tipp tudásod hatékony átadásához

Segíteni szeretnél tudásoddal, tapasztalataiddal másoknak? Akkor át kell gondolni néhány elvet, s alkalmazni is azokat az életben. Melyek ezek? Mit érdemes tenni, hogy véleményed és tanácsod valóban értékké váljon?


Mit is jelenet valójában a lojalitás egy párkapcsolatban?

Sok definíció létezik, amelyek a lojalitást a hűséggel kötik össze, valójában azonban azt gondolom, ez csak egy megközelítése ennek a problémakörnek. Nem csak a társunkhoz való hűséget jeleneti, a megcsalás értelmezésében a lojalitás ennél sokkal többet takar.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x