Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Psziché
Hogyan kerüljük el a szerencsejáték-függőséget?

A szerencsejáték ősidők óta óriási népszerűséggel bír országtól, nemzettől és kultúrától függetlenül. Fontos azonban, hogy a szerencsejátékot mindig a helyén kezeljük, és ne essünk túlzásba.


Mutass egy fényképet, megmondom ki vagy!

"Ki nem állhatom a szakállas férfiakat! Taszítanak a nagy orrú férfiak!" Ezeket a mondatokat ismerőseimtől hallottam. Miért tartunk valakit szimpatikusnak, vagy ellenszenvesnek? Legtöbbször magunk sem tudjuk a valódi okot. Egyszerűen úgy érezzük, jobb ezt az embert elkerülni.


Hogyan emlékezünk?

Életünket végigkísérik az emlékek, de vajon tudjuk-e, hogyan zajlik ez a különös folyamat? Mi az oka, amikor hiba csúszik a műveletbe és csak azért sem jut eszünkbe, mit is akartunk mondani?
Mielőtt elválnál - mi az, ami menthető?

Miért fontos a kapcsolat megjavításával vesződnünk, ha egyetlen porcikánk sem kívánja a további együttlétet?


Vágyak hálójában - Megtanulni dönteni

Dönteni sokszor nehéz. A probléma súlya és a lehetséges következmények beledöngölnek a földbe. Van azonban egy módszer, ami kirepít a dilemmából. Nem választ ad, hanem a probléma fölé emel, és szabadságot ad a kezedbe.


A pénz minden rossz forrása?

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel segítőhöz fordulunk: a pénz hiánya. Vagy soha nincs elég, vagy van, de nem tudjuk megtartani, ezért gyorsan kifolyik a kezünk közül. Rengeteg embernek okoz folyamatos stresszt a pénztelenség. Mit tehetünk azért, hogy anyagi bőségben éljünk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x