HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19
Psziché

A társtalanság leggyakoribb oka

Nagyon sokan élnek egyedül. Vannak, akik évek óta keresik a párjukat, de nem találják a nekik megfelelő férfit/nőt. Vannak, akik találnak ugyan társat, de rendre tönkremennek a kapcsolataik. Néha úgy, hogy semmi előjele nincs a bajnak, csak hirtelen meggondolja magát a másik. Vajon mi vagy ki borítja fel ilyenkor a kapcsolatot?


Lelki társunk bevonzása

Egy tanulságos történet azoknak a Hölgyeknek - és Uraknak -, akik a nekik megfelelő partnert szeretnék bevonzani, de a "bevonzás" valahogyan mindig félresikerül. Legalább is nem úgy, ahogyan azt elképzelték.


Irka-firka, ákom-bákom - titkolt szexualitásom

Nem is gondolnánk, mi mindent elárul rólunk egy-egy firka. Nem kell különösebb rajztehetséggel rendelkeznünk ahhoz, hogy firkálni tudjunk. Firkálunk telefonálás közben, egy-egy unalmas tárgyalás alatt, az iskolában, vagy csak egyszerűen várakozás közben, bárhol, bármikor, bárhova.


11 dolog, amit el kell végre engedned!

Valószínűleg nem vagyunk mindenre büszkék, amit a múltban tettünk. De ez így van rendjén. A múlt nem a jelen - mi az, amit mindenképp hátra kell hagynunk, hadd vesszen a múlt homályába?


Tudatprogramozó vagy? Alkotsz vagy le-teremted magad?

A mentális rohanás korában, amikor kicsit mindannyian értelem-robotok vagyunk, az alábbi fogalmak végtelen puffogtatásába futhatunk: öntudatos nő, öntudatos férfi - tudatosan élj!


Épp most akartalak hívni! Létezik a telepátia?

Még a legszkeptikusabb ezotériatagadók is beszámolnak róla! Tény, hogy néha bizony minden ember megérez dolgokat. Vajon mi erre a magyarázat?



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 







ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x