Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Psziché
Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy nincs két egyforma ember sem. Még szerencse, hogy különbözünk egymástól. Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanolyan lenne...


Azt csinálod, amit szeretsz?

Egyetlen módja a tartós sikernek, boldogságnak és belső békének: ha azt csinálod, amit szeretsz. Azt, amire születtél, amihez tehetséged van, amit mindenki másnál jobban csinálsz. És tudod, hogy miért? Mert úgy belefeledkezel, hogy észre sem veszed, de már nem is vagy képes munkának nevezni a napi tevékenységed. Olyan, mintha folyamatosan szabadságon lennél. Vagyis: megtalálod a szenvedélyed.


Te jó ég! Mindjárt ovis a gyerek!

Szülőnek, gyereknek egyaránt óriási fordulat az óvoda megkezdése - hogy melyikünk izgul jobban, sokszor nehéz lenne megmondani, különösen, ha előtte nem járt bölcsibe a gyermekünk. Vajon hogyan fogja venni az első akadályokat az önállósodás, az otthon biztonságából való kilépés útján? Egyet leszögezhetünk: előbb-utóbb biztosan jól! De, hogy minél biztonságosabb legyen számára az átmenet, az alábbiakban adunk pár tippet az ovira hangolódáshoz.


Ezós vagyok, de dilisnek tartanak!

Elképesztő élményben volt részem, még soha nem éreztem ehhez foghatót. Végre úgy érzem, kezdem érteni, amit eddig csak sejtettem. Azt hiszem, megvan a cél: megvilágosodás! A baj csak az, hogy odahaza teljesen hülyének tartanak, pedig én csak jót akarok nekik.


Ha álmodban eljön a halál

Mivel sokszor az sem arany, ami fénylik, így nem feltétlenül bír rossz jelentéssel a halál sem.


Pénz, szabadság és a tao

A pénz jelentős szerepet játszik az önértékelésünkben, egyfajta mérceként. Az, hogy mit gondolunk magunkról, közvetlenül tükröződik azon, hogy mire fordítjuk a pénzünket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x