Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Psziché
Tényleg árulkodik az arcunk?

Az első nyolc másodperc során eldől, hogy a másiknak bizalmat szavazunk, vagy ellenszenvesnek tartjuk. Elegendő megpillantanunk az arcát, és tudjuk, hogy kedvelni fogjuk, vagy sem. Vajon mi alapján hozunk ítéletet ilyen gyorsan?


Június 24.: Szent Iván napja

A Szent Iván-éj az év legrövidebb éjszakája az északi féltekén. Ilyenkor mindenki együtt ünnepel kint a szabadban. Hatalmas tüzeket raknak Európa számos táján. A máglyáknak varázserőt tulajdonítanak: megtisztítanak és megvédenek a boszorkányoktól, a varázslóktól, a betegségektől


A szemetesládától a teljesítménykényszerig - a nők ma

A mai nők többsége sajnos elfelejt "nőnek lenni". A kérdésre, hogy miként éli meg nőiességét, nem tud választ adni.


A boldog élet 7 titka

A hívő, vagy konkrét életcéllal rendelkező embereknek, hatalmas erőforrás a hit, a cél, mert az mindig és mindenkor segít. Azoknak, akik nem merik tapasztalni, hogy un. "természetfeletti erő" létezik a világon, a lelki egyensúly valamelyest nehezebben elérhető, és elérhető.


Mit jelent igazán bátornak lenni és hogyan válhatsz te magad is azzá?

A bátorság, mint fogalom mindenki számára valami kicsit mást jelent, és ahány embert kérdezünk róla, annyi különböző definíciót kapunk válaszként.


7 dolog, ami egyénibb, mint a mosolyod!

Vannak közismert dolgok, amik jól azonosítanak bennünket, ilyen például az ujjlenyomat, vagy a retinánk - sok filmen látjuk ezt. Az aláírásunk minden szerződésen, minden banki bizonylaton szerepel. De vannak más dolgok is, amelyek csak RÁD jellemzőek, senki másra a világon!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x