HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Macska, is Cini is rágta a virslit, amit a vendégeknek tálaltak

Macska, is Cini is rágta a virslit, amit a vendégeknek tálaltak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Krónikus edény-hiány és áramszünet nehezítette meg az énekesnő dolgát, macskaszőr a vendégekét... 

 

Rendezvénynaptár

A Hal a tortán eheti első vendéglátója, Zalatnay Cini kertépítés közben találta ki, mit főzzön vacsorára vendégeinek. A nap folyamán azonban több problémával is szembesülnie kellett. A Hal a tortán múlt heti versenyzője, Ganxta Zolee kutyáihoz hasonlóan, Cininek macskái siettek a segítségére. Ezt persze nem mindenki díjazta.

Cini a hozzávalókat egy közeli kisközértben vásárolta meg, de otthon szembesült csak a ténnyel, hogy valójában nincsenek is edényei. A szomszédokra persze mindig lehet számítani, így Cini végül kölcsön-edényekben készítette el az ételt.

A nagy sürgés-forgás közben az énekesnő macskája is megkívánta a finom hozzávalókat, így belekóstolt a virslibe, amely később kissé megrágva a vacsorába került. Ennek bizony nem mindenki örült. Emiatt Cini sem volt felhőtlenül boldog, de egyébként is rájárt a rúd, hiszen a villanytűzhelyén készített étel nem viselte túl jól az áramszünetet.

Hogy a vacsora elkészült-e végül, és vendégei hogyan értékelték Cini főztjét, az a mai műsorból kiderül. Egy biztos, Váczi Gergő nem nézte jó szemmel az állatsereget az asztal körül, még kevésbé a tányérokba kerülő kutya- és macskaszőrt. Lehet, hogy mégsem Cini lesz az eheti konyhatündér?!

„Végszükség esetére kitaláltam, hogy egy közeli kis étteremből hozatok majd valami finomat, ha esetleg nem sikerülne a vacsora. Fel is hívtam őket, hogy legkésőbb meddig szólhatok, persze a stáb előtt semmi sem marad titokban, kihallgatták a titkomat. Persze sikerült a vacsora, így nem kellett igénybe vennem a profi szakácsmestereket." – mesélte Cini.


 
 
[1438]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x