HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Showbiznisz / Johnny Depp megnősül a héten!

Johnny Depp megnősül a héten!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Az örök kalandor, a botrányairól híres szépfiú, a világ szexisebb pasija. Ezeket a cimkéket aggathatnánk az egyébként ma már családapa, és rendező színészre. Az örök ifjú, csábos mosolyú Johnny fejét is bekötik a héten! Hölgyeim, lehet spadni! 

 

Be bizony. Méghozzá Vanessa Paradis, akinek már neve is mennyei. A francia modell, és egyben énekesnő menyegzőjük mellett két gyermeket nevel. Elsőként egy kislánynak, később egy fiúnak adott életet, akinek történetesen épp a Jack nevet adták ( Depp legfantasztikusabb alakítása Jack Sparrow kapitány főszereplése a Karib-tenger kalózai című filmben). A gyermeknevelés melett pedig újabb számokra, klipekre, zenei karrierjére is van ideje. A csodás Vanessa egyébként vélhetőleg jobb, ha megarad a modellpályánál, szépségét ugyanis finoman szólva sem éri utol hangja.

A megzabolázhatatlannak gondolt aranyifjú fejét június 14-én, szombaton köti be Paradis kisasszony, egy szigeten, közel Johnny szüleinek lakóhelyéhez, tíz év után. A dolog pikantériája, hogy éppen Ikrek havában tartják meg az esküvőt, néhány nappal Depp születésnapja után (június 9). Az Ikrek Napjegyű Oroszlán Ascdenensű színész, aki drogbotrányai mellett, kreativitásáról, és fantáziájáról híres ezúttal kénytelen lesz megkomolyodni. Elérte a felelősség, elérte a romantika. Karrierje azonban még felfutóban!

A pár egyébként teljes harmóniában él. Már 2007-ben is tervezték az esküvőt, de leányuk betegsége miatt el kellett halasztani a jeles napot. Vélhetőleg a Jupiter évében kötött házasság még szerencsésebben alakul majd.

Mit ígér a Te horoszkópod? Megtudhatod! >>
 


 
 
[1404]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x