HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Showbiznisz / Szócsaták: Albert Györgyi durván összebalhézott Hajdú Péterrel

Szócsaták: Albert Györgyi durván összebalhézott Hajdú Péterrel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Albert Györgyi a Hal a tortán forgatásán konfliktusba keveredett Hajdú Péterrel! Az újságírónő szerint Péter elkényeztetett fiú, aki Dr. Torgyán Józsefen kívül mindenkinek beszólogatott. Györgyi azonban minden konfliktus ellenére nagyon jól érezte magát a főzőshow forgatásán. 

 

Albert Györgyi a Hal a tortán forgatásán többször is konfliktusba került Hajdú Péterrel. „Nem csak én, de Dr. Torgyán Józsefen kívül mindannyian szóváltásba keveredtünk vele. Hajdú Péter ugyanis olyan, mint egy neveletlen, nagyképű gyerek, és pimasz, mint a piaci légy”-, árulta el Györgyi, aki szerint Péter mindvégig azt érezte, hogy nem elég a személyisége, külön produkálnia kell magát, hogy érdekes legyen.

Ahogy Péter tette, úgy civilizált ember vendégségben nem viselkedik. Mindent leszólt, és mindenkinek beszólt. Miután az indiai csirke után fagylaltot tálaltunk fel, közölte, hogy fantáziátlan vagyok. Holott az ilyen fűszeres ételek után a legjobb a fagylalt, ami lehűti az ember gyomrát.” 

Hajdú Péter azt is állította, hogy Györgyi vacsorájától gyomorrontást kapott. „Az a helyzet, hogy mindannyiunknak voltak gyomorpanaszai, mert senki nincs hozzászokva, hogy öt napon át minden este, három- négy fogásos vacsorát egyen”-, szögezte le Albert Györgyi, akiről az a hír járta, hogy nem tud főzni. „Ez így nem igaz. Három házasság után természetesen tudok főzni, de az első házasságom alatt minden nap főznöm kellett, és azóta inkább elkerülöm a konyhát. Ezért voltak most is segítőim, akikkel együtt készítettük el a vacsorát.”


 
 
[3104]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x