HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Címlap / Showbiznisz / Szenzáció! Hello Kitty-vel zúz az Aerosmith!

Szenzáció! Hello Kitty-vel zúz az Aerosmith!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17

A komoly színpadi balesetéből lábadozó Steve Tyler-nek a kényszerű pihenő alatt zseniális ötlete támadt. A veterán rocker úgy véli, az Aerosmith-nek hatalmas lendületet adna, ha még egy gitárost vennének fel a bandába. Új tagnak pedig nem is akárkit sikerült megnyernie. 

 

Rendezvénynaptár
Ismerősei szerint Tyler betegeskedése alatt sok Iron Maiden kocnertfelvételt nézett, s megirigyelte a három gitárossal zúzó banda sikereit. Ekkor döntött úgy, hogy Brad Whitford és Joe Perry mellé kell még egy zenész a csapatba.

Számos lehetséges új tag jött szóba. Slash és Lanny Kravitz elfoglaltságaikra hivatkozva nem tudták vállalni a megtisztelő felkérést. Ekkor hívta fel őt a sokoldalúságáról ismert híresség, Hello Kitty. A cicababa mindeddig csak szűk körben, barátai számára zenélgetett, ám a meghallgatáson, virtuóz gitárjátékával és eszement szólóival azonnal meggyőzte a banda többi tagját.

-Óriási élmény Kittyvel dolgozni, eddig még sosem zenéltünk csajjal! Volt is némi kételyünk, hogy be tud-e majd illeszkedni a srácok közé. Atóta kiderült, hogy nem csak a gitárt tekeri szenzációsan, de a sört is ő bírja a legjobban mindannyiunk közül! - lelkendezik Steve.

Ha Hello Kitty még több arcát szeretnéd megismerni, lapozz a főoldalra!
 
 
[1982]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x