Bágyok Karcsi-lap3
SZAKÉRTŐK
Bágyok Karcsi
amatőr szakács
Bágyok Karcsi vagyok, 5 gyerek apja, akinek a szenvedélye kocsma helyett, a sütés, a főzés. Imádok főzni a családomnak, barátoknak, és bárkinek, aki élvezni tudja a valódi ízeket.

Hitvallásom, hogy az ételek minden alkotó eleme egy hangjegy, és ha az ember ügyesen bánik vele, akkor minden étel, ami ki kerül a keze közül, az olyan lesz, mint egy csodálatos dallam.

Szenvedélyesen kutatom és készítem a hagyományos ételeket, de nem riadok meg új ételek, vagy más nemzetek ételeinek megalkotásától, és kipróbálásától sem.

Több mint két éve élek Sepsiszentgyörgyön, Székelyföld lelkének számító városban. Itt is számtalan, számomra új receptet sikerült megismernem.

Fontos kihangsúlyoznom, hogy nem vagyok szakács, séf még kevésbé, egy lelkes amatőr vagyok, aki nem tud énekelni, festeni, vagy nincs egyéb művészi affinitásom sem, ezért a művész hajlamom a konyhában élem ki.

Hiszem, hogy az ételeknél azt illik, ami ízlik.

Többször nyertem főzőversenyeken. Pontosabban, amikor indultam, mindig díjjal tértem haza.

A Szabadtűzi Lovagrend Erdélyi rendjének főkancellári tisztségét viselem. Rendszeresen zsűrizek különböző gasztronómiai versenyeken.

Tanácsommal és segítségemmel éttermek állították össze étlapjaikat. Valamint gyakran hívott szakács vagyok különböző vendéglőkben.

Hiszem, hogy a gasztronómia is olyan terület ahol kellő alázattal, és figyelemmel folyamatosan tanul az ember, mesterektől és amatőröktől egyaránt.

Receptoldalamon nem magyarázom túl a recepteket, hanem úgy írom le, mintha a barátomnak mesélném el.

Mivel ahány ház annyi szokás, illetve a receptjeim mind saját szavaimmal, és két kezemmel bepötyögött receptek, ezért én nem azt írom, hogy így kell elkészíteni, hanem azt írom, „ahogyan én készítem”

Bágyok Karcsi


Marhalábszár leves

Isteni finom leves, amely garantáltan a család, vendégek kedvence lesz.


Rókagomba savanyúság

Így készíthetsz finom rókagomba savanyúságot házilag.


Szuper gyors csokoládés muffin

Gyors és rendkívül finom csoki finomság. Imádni fogod!


Kakaós csiga

Régi, nagy kedvencünk a kakaós csiga. Egyszerűen nem lehet megunni, és mindenki szereti. Most megmutatjuk Neked, hogyan...


Pisztráng vajban sütve, gombával

Be kell vallanom, hogy amint elkészültem a vajban sült pisztrángommal, szépen előkészítettem, tálaltam a fotózáshoz,...


Gombás, sonkás, kapros spagetti

Könnyű, gyors és garantáltan finom vacsora.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!

 
 

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x