Dr. Csábi Bettina
hirdetés -->
hirdetés


SZAKÉRTŐK
Dr. Csábi Bettina
ökölvívó világbajnok
Dr. Csábi Bettina vagyok, 10-szeres profi világbajnok, a BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM megalkotója! 

A küldetésem, hogy segítsek neked végre elérni álmaid alakját, energikus, önbizalommal teli bajnokká válni! Több száz dokumentált átalakulás után mondhatom, hogy az, amit oktatok, az működik. Hiszel abban, hogy TE is kihozhatod magadból a maximumot?

Milyen érzés az, amikor úgy nézel ki, és olyan erős vagy, amiről eddig még álmodni sem  mertél? Mindezt munka, család, párkapcsolat mellett? Én jogtanácsosként is dolgozom,  és szakcikkeket írok cukorbeteg portálnak, táplálékkiegészítő cégnek, 3 gyermekem van,   mellette építem a programot, aminek Európa szinten minden országában vannak  résztvevői. Így tudom, mit vársz el, és lehetővé teszem neked. Minimális időráfordítással hozd ki magadból  a maximumot!
 
BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAMJA KÜLDETÉSE
Az ideális az, ha megismerve a táplálkozás és neked megfelelő edzésmódszer alapelveit, magadnak tudod összeállítani a táplálkozási - és edzéstervedet úgy, hogy a mindennapjaiban ne legyél ráutalva senkire.

Ne kelljen csodabogyókat és diétákat kipróbálgatnod, hanem felvértezve mindazon tudással, ami elegendő saját életmódod összeállításához, végre elérd azt az erőt-állóképességet és külsőt, megszerezd azt az önbizalmat, amiről korábban nem is álmodtál.

Célunk egy új életmód kultúra létrehozása, ahol az ügyfél nem vezetgetve van, és tiltva, mit szabad és mit nem, hanem megkapja azt a tudást, amelyet megérdemel. A fentieket az előadásokkal és ügyfeleink képzésével érjük el, hogy megszerezve a szükséges még elegendő tudást, élethosszig egészséges, vitalitással teli életet élhess. Olvasd a Harmoneten megjelentett anyagaimat, használd a tudást, amire szert teszel, próbálgasd receptjeimet!
 


Amikor muszáj benyomni egy tábla csokit

Mások érdekeinek a Tied elé helyezése nem is kérdés, hiszen Te vállaltad a családot, ha a munkádban alulteljesítesz,...


Top 5 immunerősítő tipp

Rövidebbek lesznek a nappalok, kevesebb időt töltünk a szabadban, télre pedig már a nyáron bevitt vitaminforrások...


3 szuper recept a mesterszakácstól! Edd bátran és fogyj!

Kovács Anett mesterszakács alkotásait bátran fogyaszthatjuk, tiszták, egészségesek és támogatják a szervezetet....


Diétád hatása bőröd szépségére

A zsíros bőr bizonyos szempontból átok. A diétád hihetetlenül befolyásolja a bőröd szépségét, mert tényleg...


Alma alkat, azaz a magnézium és a testsúly kapcsolata

Alma-alkat, és el van intézve azzal, hogy "rossz a genetikám". Nyilvánvaló, hogy vannak olyanok, akik hasra híznak...


Túrógombóc

Egészséges túrógombóc finomság recept, lenmagpehellyel, pirított mandulás zabpehelyben, citrusos görög joghurttal...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

 
 

x