Dr. Csábi Bettina-lap5


SZAKÉRTŐK
Dr. Csábi Bettina
ökölvívó világbajnok
Dr. Csábi Bettina vagyok, 10-szeres profi világbajnok, a BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM megalkotója! 

A küldetésem, hogy segítsek neked végre elérni álmaid alakját, energikus, önbizalommal teli bajnokká válni! Több száz dokumentált átalakulás után mondhatom, hogy az, amit oktatok, az működik. Hiszel abban, hogy TE is kihozhatod magadból a maximumot?

Milyen érzés az, amikor úgy nézel ki, és olyan erős vagy, amiről eddig még álmodni sem  mertél? Mindezt munka, család, párkapcsolat mellett? Én jogtanácsosként is dolgozom,  és szakcikkeket írok cukorbeteg portálnak, táplálékkiegészítő cégnek, 3 gyermekem van,   mellette építem a programot, aminek Európa szinten minden országában vannak  résztvevői. Így tudom, mit vársz el, és lehetővé teszem neked. Minimális időráfordítással hozd ki magadból  a maximumot!
 
BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAMJA KÜLDETÉSE
Az ideális az, ha megismerve a táplálkozás és neked megfelelő edzésmódszer alapelveit, magadnak tudod összeállítani a táplálkozási - és edzéstervedet úgy, hogy a mindennapjaiban ne legyél ráutalva senkire.

Ne kelljen csodabogyókat és diétákat kipróbálgatnod, hanem felvértezve mindazon tudással, ami elegendő saját életmódod összeállításához, végre elérd azt az erőt-állóképességet és külsőt, megszerezd azt az önbizalmat, amiről korábban nem is álmodtál.

Célunk egy új életmód kultúra létrehozása, ahol az ügyfél nem vezetgetve van, és tiltva, mit szabad és mit nem, hanem megkapja azt a tudást, amelyet megérdemel. A fentieket az előadásokkal és ügyfeleink képzésével érjük el, hogy megszerezve a szükséges még elegendő tudást, élethosszig egészséges, vitalitással teli életet élhess. Olvasd a Harmoneten megjelentett anyagaimat, használd a tudást, amire szert teszel, próbálgasd receptjeimet!
 


Az edzés szerepe pajzsmirigy alulműködésben

Pajzsmirigy alulműködés esetén nemcsak a diétádnak, hanem az edzésnek is kiemelt helyen kell lennie az életedben....


Élet pajzsmirigy alulműködés esetén

A nők. kb. 10 százalékánál fordul elő pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, a férfiaknál ez az érték 1-1,5 százalék....


Szuper, hogy itt utcai futóversenyek szezonja!

Miért foglalkozom ennyit a futóversenyekkel? Azért, mert két olyan versenyzési lehetőségről tudok, ahol minimális...


Ha nem mozdul a mérleg nyelve

A magyarok átlag szénhidrátfogyasztása napi 300-400g, és mielőtt eljutsz orvoshoz, és megállapítást nyer a vizsgáltok...


A popsi alatti zsírpárnák eltávolítása

Avagy trükkök a farizmok edzésére, és leginkább trükkök arra, hogy ezzel és a kockás has 30 nap alatt szöveggel...


Mindenmentes étkezés? Vitát kavaró téma!

Egy vitát kavaró témát hoztam mára, ami minden bizonnyal kiveri a biztosítékot sokaknál. A "mindenmentes" étkezésről...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...