Farkas Anita-lap5
SZAKÉRTŐK
Farkas Anita
Imádok enni, innen a szenvedély a konyha iránt.

Igazból Jamie Oliver, és Nigella szeretették meg velem a főzést, ugyanis pont akkor voltam egészen fiatal és fogékony az új dolgokra amikor ez a két ember megjelent nálunk is a TV-ben. A sütést pedig a nagymamám, aki mindig isteni sütiket süt. Az utóbbi időben főleg egy egészségügyi problémának köszönhetően egészségesebb ételeket fogyasztok.

Szeretem a magyar ételeket de valljuk be a legtöbbjük zsíros és túlfűszeres. A blog ami eredetileg egy receptgyűjteménynek indult idestova 6 éve, jelenleg fő irányvonalát tekintve a magyar konyhát igyekszik bemutatni, alternatív (cukor-, glutén-, tej- és tojásmentes, vegán) verziókban is. A hagyományok megőrzése számomra egy fontos dolog, ebben a rohanó világban, jó az ember tisztában van a gyökereivel, tudja honnan jön. Viszont érdemes odafigyelni arra is hogy mit viszünk be a szervezetünkbe táplálék gyanánt.

Szeretek szezonális alapanyagokból főzni, fontosnak tartom, hogy a konyhában a lehető legkevesebb hulladékkal dolgozzunk, a maradékokat használjuk fel, variáljuk át és készítsünk belőle akár egy új ételt. Fontos számomra hogy az étel nemcsak szép legyen, hanem finom és egészséges is. Az általam közzétett receptek ki lettek próbálva, így nyugodtan megpróbálkozhatsz az elkészítésükkel, mert biztos hogy menni fog. Olvassátok, szeressétek, próbáljátok ki, ha kérdés van nyugodtan írjatok, és osszátok meg hogyha kipróbáltatok valamit…

www.anaylapassion.com


Kacsaaprólék leves birsalmával

Ez a recept egy igazi családi recept, a család békési ágától.


Öreglebbencs

Ez egy igazi magyar egytálétel, jó pár neve ismert (öhöm, slambuc stb.).



Előző cikkek!

 
 





A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x