Benke Edina-lap2
hirdetés -->
hirdetés


SZAKÉRTŐK
Benke Edina
Life és business coach
 Családállító, SzomatoDráma csoportvezető, Gyengéd születés/szülés csoportvezető, Life és business coach
Azt hiszem, mindazokban a témákban, amelyekben jelen vagyok és kísérek egy nagyon fontos közös pont van: Tudom, hogy képes vagy a változásra és hiszek benned! 
www.sorshalo.hu
+36 20 384 6065

Sok éve vezetek különböző önismereti és családállítás csoportokat. Mára már egészen másként, mint korábban. Megtanultam holisztikus szemléletben létezni, lélegezni a családállítás terében is. Amikor megérkezel nem csak a családi rendszered történeteit hozod magaddal. A tested, a sejt szintű élményeid, a személyiséged, az élettörténeted ugyanúgy jelen van. Gyógyulási, változási folyamataidat a családállítás terébe integrált szomatodráma, személyiségpszichológia segíti az aktuális témádnak megfelelően. Gyakran hívjuk meg gyógyulásodhoz a benned élő piciny magzatot, vagy belső gyermeket is.

Mélyen hiszek abban, hogy a pocakban töltött idő és a születési élmény intenzíven befolyásolja az életünk legfontosabb területeit. Sajnos legtöbbünk számára sérülések, fájdalmak és szorongás kapcsolódik hozzá. Talán ezért is olyan nehéz a mai generációk számára a gyász, a kötődés, elköteleződés és az intimitás. Nagyon sok esetben vezetnek ide a szálak funkcionális meddőség esetében is. Hatalmas ajándék az, hogy mindezeken a születés- és szülésélmény átdolgozó csoportokban javíthatunk.

Ezekben a témákban
  • Kapcsolati nehézségek
  • Intimitás
  • Szexualitás
  • Szorongás
  • Testi-lelki betegségek, hiányállapotok
  • Sikertelen babavárás, meddőség
  • Szüléssel, várandóssággal kapcsolatos félelmek
  • Ismétlődő minták, események az üzleti, vagy a magánéletben

Ha további információkra, támogatásra lenne szükséged akár egyéniben, akár csoportban, kérlek keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén:

Benke Edina
+36 20 384 6065
info@sorshalo.hu
www.sorshalo.hu


Még ráérek ... Fenébe! Elkéstem! - Ismerős?

Van késős kollégád, barátod, ismerősöd? Olyan, akinek már előre hazudjátok a kezdési időpontot, csak hogy kevesebbet...


A bába tiszteletben tart, az orvos meg beledumál a szülésedbe

Őszinte szavak a hazai otthonszülésről, nemzetközi gyakorlatú, nagy tapasztalattal bíró bábával és születési...


Felháborító! Miért nincsen neki gyereke?

A bennem élő NŐ-ben ez a kérdés mérhetetlenül sok indulatot képes kiváltani. Bármilyen nézőpontból is tekintek...Előző cikkek!

 
 

x