Bizarr gyógymód a rák ellen - beöntés feketekávéval
Címlap / Szépség-Egészség / Bizarr gyógymód a rák ellen - beöntés feketekávéval

Bizarr gyógymód a rák ellen - beöntés feketekávéval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Gerson doktor módszere sajátos és hatásos. A beöntés ezen formálja stimulálja a lerakódott mérgek kiürítését, a máj működését fokozza, és előírás szerint alkalmazva egyáltalán nem veszélyes. Reggelente kávé - fönt és lent - mondhatnánk bátran, hiszen naponta kell végezni a siker érdekében.  

Első hallásra nagyon bizarr módja a rák elleni küzdelemnek. Már több, mint száz éve alkalmazták általános méregtelenítőként. A tévhittel ellentétben a kávés beöntés teljesen biztonságos, ha az előírásoknak megfelelően történik. A beöntés a lerakódott mérgek kiürítését stimulálja a májban és az epehólyagban, valamint fokozza a májfunkciót.

Reggeli kávé fent és lent - Hogyan alkalmazzuk helyesen?

Minden reggel el kell végezni. A kávét fél liter tisztított vízből illetve két kávéskanál bio kávéból ajánlatos készíteni amerikai módon (ún. hosszú kávé), azaz a vizet át kell folyatni a kávén, nem pedig a Magyarországon hagyományos "kotyogós" kávéfőzővel. A kávét rozsdamentes acél edényben vagy üvegedényes kávéfőzővel kell csinálni. Az alumínium nem ajánlott, mert mérgező fém kerülhet a főzetbe.

A kávét el lehet készíteni az előző este, lehet hagyni kihűlni, viszont testhőmérsékletűnek kell lennie az alkalmazáskor. (Ha előző este készült, fel kell egy kicsit melegíteni.) A beöntő csövet érdemes síkosítóval segíteni a behelyezéskor, melyet lassan kell végezni, kb. 30-45 centiméter mélyen a végbélbe.  Kétszer 10 percig kell megtartani, ami először nem könnyű.

A módszer alkalmazásának története

Már a múlt század közepén két német származású doktor próbálkozott ezzel a módszerrel tudományos alapokon. Dr. Josef Issels Németországban és dr. Max Gerson az USA-ban. (Következő képünön Dr. Max Gerson)
 

A Gerson diéta lényege - nyers koszt és herbáriák

"Gerson módszere" volt a tökéletesebb és sikeresebb, ennek a hírneve terjedt is el jobban. A módszerének alapja egy speciális étkezés, aminek a többségét nyers zöldségek, gyümölcsök, de főképpen azok levei, zöld leveles saláták, gyógynövények és főzés nélkül készített levesek alkották. Napi 10 kg nyers zöldséget, gyömölcsöt írt elő, illetve az ezekből préselt leveket. Az átállási időszak elején Gerson valamennyi főtt ételt még megengedett. De semmiféle konzervet, sózott, ecetes, kénezett, fagyasztott vagy füstölt ételt nem engedélyezett, a szóját sem.
A kálium-dús ételeket javasolta, a nátrium-dús ételeket meg kerülte.


A következő kiegészítéseket is hozzáadta az étrendhez: további oxidáló enzimkivonatok, nagy mennyiségû 3 kálium-sóból álló oldatkeverék, szervetlen jód és kálium-jodid oldat ("Lugol"), kevés lenolaj, hasnyálmirigy serkentő bevonatlan pancreatin (a 3. héttől kezdve), pepszin, niacin, méhpempő, B12 injekciók. De a kalcium-, magnézium-tablettákat és más szervetlen ásványi anyagokat megtiltotta. Azt tapasztalta hogy sok betegnél olyan sok toxin szabadult fel amit a szervezet már nem volt képes kiüríteni, ezért a súlyosabb eseteknél lassabb átmenetet és gyakori kávé-beöntést alkalmazott (az első két héten minimum napi 4-szer), különben a súlyos rákbetegek belehalhatnak a toxin-változásba annak ellenére hogy daganatuk mérete csökkent.
Azóta mások a kávé-beöntés helyett inkább májserkentő herbáriákat/gyógyteákat (pl Silybum marianum, Taraxacum officinale) és májserkentő aminósavakat (methionine, taurine) javasolnak. Gerson a megmenthetetlennek vélt betegek kb. felét kigyógyította.

Dr. Issels azt is hangsúlyozta hogy az amalgám fogtömés eltávolítása rendkívül fontos, mert az higanyt szivárogtat a szervezetbe. Dr. Gerson óva intett a szex-hormon kezeléstől (és általában a hormon-kezeléstől). A kezdeti (3-5 hónapos) látványos javulás után 4 héten belül elveszített 25 beteget. Először 5 betegnél alkalmazta, majd a kezdeti sikereken felbuzdulva további 25 már rákmentes, de még gyenge betegénél akarta használni felerősítésként. Csak öt beteget tudott megmenteni közülük. Ez egy keserű felismerés volt számára. Szerinte a máj tartalékait végképp feléli ez a hormon-kezelés. Amíg még van tartalék, addig javulás észlelhető, majd hirtelen teljes leépülés lép fel!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 25327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x