HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22
Címlap / Szépség-Egészség / Divat magyar módra - Sugarbird, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda, és Horváth Éva szereplésével itt az új kollekció!

Divat magyar módra - Sugarbird, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda, és Horváth Éva szereplésével itt az új kollekció!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22

A Sugarbird ismét egy remek kollekciót fog útjára indítani a tavaszi szezonban. Garantáltan mindenkinek eláll a lélegzete, ha kikerül a teljes új kollekció. Ebből mutatunk, most egy kis ízelítőt. A ruhák tervezése nem mindennapi, ugyanis a sztárok is részt vettek a kreatív munka nagy részében ki-ki kedve szerint. 

 

A tervező Jagasics V. Csonka Hedvig munkáját dícséri a teljes kollekció összeállítása és a tervek elkészítése plusz a lányok ízlésének és kreativitásának kibontakoztatása a ruhák által.

Úgy hallottam, hogy adományoztok bizonyos összeget a bevételből, ebből mi igaz?
A kérdésre Bódi Szilvi válaszol: 
"Igen, valóban a Frakk mese figuráinak igénybevételével készült pólók bevételének bizonyos százaléka valószínűleg jótékonysági célokra megy majd."

A frakkos mesés darabok mellett láthatunk gyönyőrű estélyiket, sportos viseletet a mindennapokra vagy fürdőruhát Horváth Éva tervezői közreműködésével.

Amint a bemutató fotózásán kiderült a lányok és Hédi teljes összhangban megbeszélik az ötleteket és a megvalósíthatóság, no meg az igények figyelembe vételével tervezik meg a ruhákat. Évi új ötlete a különféle felső és alsó fürdőruha darabokra szintén sikert aratott és látszólag elgondolkodott rajta a tervező. Lehet, hogy látunk majd ilyeneket is a későbbiekben?

HarmoNet tipp: Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében >>

Dukai Regina mint Frakk mutatkozott be. Talán harapós a hölgyemény?

Hát, hogy hangja van az nem kétséges, ami legutóbbi Cd-jén is kiderül. Ugyan még nem került a polcokra , de ami késik, nem múlik. Talán találkozhatunk vele előbb-utóbb, és mi is csodálhatjuk nem mindennapi tehetségét.

Zimány Linda, mint Szerénke a szerényke, mint jellemző tulajdonsága megnyilvánítója látható. A visszafogott és kellemes nőies stílus megjelenítője a kollekcióban. Az abszolút lágy és finom pillanatok megidézője.


Bódi Sylvi aliasz Lukrécia, az igazi macskanő.
Kétség nem fér hozzá, hogy a fekete szín és a nőiség belső érékeinek tökéletes képviselője, így nagyon illik hozzá a karakter. A mélység a sötétség ismerője, ugyanakkor a bölcsesség Istennője.

Horváth Éva pedig a csapat. Mivel már nem maradt más, csak a két öreg az mégse lehetett volna. – bevallása szerint. A csapatszellem és az emberi kapcsolatok pedig nagyon jellemzik minden megmozdulását. Közvetlen és nyílt, abszolút csapatjátékos, és az ellentétek színterén játszik.


Csodás fürdőruhákat láthatunk majd a kollekcióban, melyek tervezésében jelentős szerepet játszott, ebből álljon itt bemutatóképp egy „darabka”. A lányok közül csak ő rukkolt elő fürdőruhákkal, és nagy siker elébe néz. Leginkább mert tervei szabadosak, merészek és szexik, ugyanakkor kényelmesek és abszolút a mai trendnek megfelelően kialakítottak.

 
 
[14443]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x