Az étkezés misztikája: Isten orvosságai lennének a zöldfélék?...
Címlap / Szépség-Egészség / Az étkezés misztikája: Isten orvosságai lennének a zöldfélék?

Az étkezés misztikája: Isten orvosságai lennének a zöldfélék?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Amire hasonlít, arra hat? Igen, és nem ... Mindenesetre érdekes megfigyelni, hogy az adott zöldségek, ételek, növények formája árulkodó lehet arra, hogy melyik szervünkre hatnak. A cikk nem tényeket, inkább érdekességeket tartalmaz, helyén kezeljük!  

A következő cikk egy gyógyszerésznőtől. Pontosan ismeri a szervezet és az azt tápláló anyagok működését, mikéntjeit. Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosított részére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.                            


Az alábbi felsorolás nagyon hatásos, ha nyersen fogyasztjuk Isten patikájából való orvosságok. Nem kérdés mit kell fogyasztanod, a teremtés tökéletes, Isten kegye, hogy minden egyértelműen adva van számunkra.

Sárgarépa
Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

Paradicsom
A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)HarmoNet tipp: Fitten és karcsún rostdús étrenddel (Tápanyagtáblázattal!) >>

Szőlő

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

Dió
A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.


Kidney bab

A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.Zeller, Kínai kel, Rebarbara
A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat.A csontok 23 % szódát tartalmaznak.
Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.

Avocado
Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk.
A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott.

HarmoNet tipp: Milyen vitaminhiányról árulkodnak tested tünetei? >>

Füge

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek.
A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot, ezért gyermekáldásra várók tápláléka lehet..

Édesburgonya
Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.Olíva
Az olíva bogyó segíti a petefészek egészséges működését. Alakja egyértelműen hasonlít. Magját úgy fogja körül, miként a gyermekké alakuló kis sejtet a női petefészek.

Narancs
A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.

 
Hagyma, fokhagyma
A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x