A rák gyógyszere a konyhádban van! Mi az?
Címlap / Szépség-Egészség / A rák gyógyszere a konyhádban van! Mi az?

A rák gyógyszere a konyhádban van! Mi az?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evõkanállal vett be belöle reggel és 4 evõkanállal késöbb a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo tablettákat szed 3-as típusú tüdőrákra. A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten. A onkologus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig. Durva? A természet ereje... 

Megdöbbentő történetek
Néhány évvel ezelőtt egy ismerősöm kutatott a spárga után, akinek a barátja lett rákos beteg.  Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkrõl.
"Spárga a rák ellen" kiadva Cancer News Journal,  1979. decemberi számában.

Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam az információkat:
Egy biokémikus vagyok, aki specializálodott az egészséges táplálkozásra az elmúlt 50 év során. Néhány évvel ezelött hallottam Richard R. Vensal, D.D.S. felfedezésérõl a spárga gyógyító hatásáról.  Azóta foglalkozom ezzel a témával.  Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunk belőle néhányat:

1. eset: Egy férfi reménytelenül: Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült.  Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.

2. eset: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül.  Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát.  3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek. A spárga közismert vizelethajtó.

3. eset: Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5.-én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5-én hallott a spárgakúráról és azonnal elkezdte alkalmazni.  Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.

4. eset:  Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárgakúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbejött.  Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárgakúra meggyógyította a vesebetegségét is (a vesére évszázadok óta alkalmazzák, bár kezdetben cask az úri kertekben volt jellemző), ami 1949-ben kezdödött. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, levolt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárgkúrának tulajdonítja a veséje gyógyúlását is. A spárga szépen rendben tartja a bőrt, a fogak, a fogíny és a szájbetegségek kezelője.

Nem voltam meglepve az eredménytől, mert már 1854-ben a Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerű használatáról a vesekövek gyógyításában a ’The elements of materia medica’ cikkében. Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a spárga vesekő elhajtó hatásával.

HarmoNet tipp: Spárga varázs >>

Spárgakúra
A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, majdnem olyan jó, mint a friss). A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hütőszekrénybe.

Alkalmazás: 4 evõkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal este.
A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével.
Fontos tudnivaló: Hogy a spárga nyersen enyhe vizelet-, és hashajtó.
Lehet híggítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztásáról sem jelezték, hogy káros. Érzékenyebb szervezetűek esetleg kérdezzék meg háziorvosukat, vagy egy gyógyszerészt!



Személyes tapasztalatok

Mint biokémikus megvagyok gyõzõdve a régi mondás igazáról, "ami a gyógyításra jó, az a megelőzést is elősegíti."

E teoria alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk a spárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként.  Mi 2 evõkanányit higítunk vízben az ízlésünknek megfelelően.  Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja. Mióta ezt iszogatjuk a redszeresen végzett vérképvizsgálatok eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk..

Mint biokémikus széleskörü tanulmányokat folytatok a rákbetegségek különbözõ fajtáinak a gyógyítását illetöen.  Az eredmények alapján megvagyok gyözödve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.

HarmoNet tipp: Spárgával a másnaposság ellen >>

A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktiv szerepe van abba, hogy megakadalyozza a sejtek növekedését.  Ez ókból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését.  Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak.

A US National Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabban tesztelt növény, mely tartalmaz glutathione-t.  Ezáltal sikeresen használható a rákbetegségek gyógyításában.

(A kiadvány szerkesztője a hír terjesztését és körbeadását kérte fórumokon!)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 22811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x