Az auralátó hat titka
Címlap / Szépség-Egészség / Az auralátó hat titka

Az auralátó hat titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az auralátó képességgel megáldott embertől egészen különleges dolgokat kérdeznek azok, akik csak most ismerkednek ezzel a tudománnyal. A leggyakoribb kérdésekre válaszol Halász Alexandra.  

Van-e aurája élettelen testeknek?
Minden létezőt körülvesz egy bizonyos energiamező. Természetgyógyászati értelemben vett aurája azonban csak élő szervezeteknek van, mivel az élő sejtek bioelektromos folyamataival áll összefüggésben.

Számít-e az aura mérete?
Igen, de nem szabad ebből versenyt csinálni, hogy „kinek a nagyobb”, mivel nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Azon kívül ez sem állandó, egy megijedés például azonnal összeugrasztja, míg egy boldog nevetés méterekkel kitágítja az energiamező határait.

Akárhogy erőlködöm, nem látom az aurát! Miért?
Pontosan az erőlködés miatt. Ellazult tekintettel, a másik emberre hangolódva sokkal jobban fog sikerülni. A nagy akarás gátolja ezen képesség kifejlesztését.



Azt állítja valaki, hogy csukott szemmel is látja az aurát! Igaz ez?
Igaz, hacsak nem valamilyen képzelődésével vagy az utóképhatással keveri össze a dolgot. Az auralátás ugyanis nem a fizikai szemünkön múlik, hanem un. „extraszensz”, érzék feletti képesség. Emiatt lehetséges, hogy vannak vak auralátók is.

Léteznek-e energiavámpírok, akik „le tudják szívni” az energiánkat?
Csak akkor lehet leszívni bárki energiáját, ha hagyja! Vagyis akkor, ha hatalmi harcba, vitába keveredik az illetővel, ha harcol vagy ha védekezik ellene. Ha viszont szeretettel van az illető iránt, akkor lehetetlen „leszívni”.

Elkaphat-e a természetgyógyász betegséget a gyógyítandó személy aurájáról?
A két energiamező között kölcsönhatás van. Emiatt fontos, hogy a természetgyógyász ÖNMAGÁT IS TARTSA KARBAN! Csak akkor kaphat el valamilyen kellemetlenséget a kliensétől, ha rosszabb állapotban van, betegebb és kimerültebb, mint a kliense! Ilyen állapotban etikus – és értelmes! – természetgyógyász segítséget kér, és főleg magát regenerálja.

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 12695 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x