Nincs idő a fájdalomra? Hazugság!
Címlap / Szépség-Egészség / Nincs idő a fájdalomra? Hazugság!

Nincs idő a fájdalomra? Hazugság!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Egy népszerű gyógyszergyár népszerű fájdalomcsillapítót dobott piacra, ezzel a szlogennel. Valóban nincs idő a fájdalomra? Mit jelez a fájdalom?  

Azok, - és egyre többen vannak, akik ebbe a körbe tartoznak, - akik a holisztikus gyógymódokról valaha hallottak, pontosan tudják, ez a reklám a legnagyobb becsapás, ami létezik!

Miért nincs idő a fájdalomra?

Mit szólnánk, ha egy autógyár a következő módon reklámozná magát a televízióban: A kivilágított műszerfalon felgyullad a fék hibáját jelző lámpácska. Autó a dombtetőn áll. Jól öltözött fazon önelégült arccal kicsavarja a lámpácskát, mondván, nincs idő a hibaüzenetekre és vidám arccal nekirohanna a lejtőnek. Rossz fékkel, de hibaüzenet nélkül.  
 


Ki akarna ettől az autógyártól autót venni?

A fájdalom ugyanilyen hibaüzenet a szervezetünk részéről. A hazai egészségügy azonban úgy működik, mintha az összes autószerelő ennek a fent említett autógyárnak a tulajdonában lenne. Ha orvoshoz fordulunk a bajunkkal, általában fájdalomcsillapítót vagy más tüneti kezelést javasolnak, és fogalmuk nincs, mi a hiba valódi kiváltó oka. Kicsavarják a fékhibát jelző lámpát a műszerfalon és felbíztatják a vezetőt, induljon csak bátran neki a lejtőnek.


Holisztikus közelítéssel a fájdalom fontos jelzés!

A holisztikus orvoslásban a fájdalmat, mint a hiba helyét jelző, legpontosabb információforrást jelölik meg. Természetesen a nagyon erőteljes fájdalmak, amik egy-egy baleset során következnek be, csillapíthatók, sőt csillapítani is kell őket, de csak az után, miután megállapították, hogy a fájdalomnak milyen a természete.
Szinte köztudott, hogy a szülésnél fellépő erős fájdalmakat epidurális érzéstelenítéssel ugyan lehet csökkenteni, de a babára káros hatású lehet. Ugyanígy káros lehet, ha a folytonos fejfájás okának megvizsgálása helyett állandóan csillapítókat kapkodunk. Az ok pedig gyakran nem a testben lakik, hanem a lélek rejti. 


A gyógyszerek, mind a kémiai, mind pedig a gyógynövényi eredetű gyógyhatású szerek, a természetes élettani folyamatainkat befolyásolják. Ezért a természetes folyamatok lelki hatásait kell először helyreállítani és csak azután, azzal egyszerre, de a lelki okok megértése után érdemes a testieket gyógyítani. A lila varázslatokban hívők ezt szeretik eltúlozni, de az akadémikus orvostudomány a napi ezer beteg panaszával és nem a napi ezer beteggel foglalkozó hivatástudat nélküli gyári orvosok sem különbek semmivel náluk, azért, mert két betűt írhatnak a nevük elé.


Orvos aki embert és nem testrészt gyógyít! 

Az egyetemes végcélt, az egészséges és teljes embert csak egy olyan orvos segítheti, aki a középúton halad. Ismeri a beteget, a rá fordított ideje és energiája elegendő. Erre ma Magyarországon sem anyagilag, sem erkölcsi szokásrendszerünk alapján nincs mód. Még a magánklinikákon is csak ritkán, hiszen oda azokat a neves orvosokat gyűjtik be, akik a kórházi darálóban hírnevet szereztek maguknak szakmai körökben, és nem azt, akit szeretnek a betegek. A szép bemetszést ejtő sebész népszerűbb, mint az, aki el tudja kerülni a műtéti beavatkozást! Miért is akarná hát elkerülni? A műtétért pénz jár, csúszó, vagy állami, egyre megy. Pénz.

 
 
Az állam a holisztikus, vagy magukat annak tartó, gyógyközpontokat nem támogatja. Elvben tehát szabadon választhatunk rossz akadémikus orvos és rossz akadémikus kórház között. Fizetésünk hatalmas részét elvonják erre a célra. Ha betegek leszünk, azonban nem vehetjük igénybe a nekünk megfelelő gyógymódot. Csúszópénzt kell adnunk, előre, egy reménybeli, ki nem mondott "jó bábásmódot" vásárolni, úgy, hogy nem tisztázitt, milyen is az. A rendes ellátásért csak rménykedhetünk és kiszolgáltatottságban, félve fekszünk a kórházban. Lelkünk és testünk egységével alig törődnek. Mi vagyunk a "vesés az egyesben" vagy a "gyomros a hatosban". Egy csavarrá válunk a kórházi gépezetben. Csak a hibaüzenetet jelző lámpával törődnek. Vagy kiszerelik a kocsiból a féket. És adjunk meg hódolatot és tiszteletet a kivételnek.

Ha úgy gondolod, hogy neked ennél jobb jár, érdemes megértened, hogy mit árul el a betegséged és önmagadat is gyógyítani, karöltve az orvosoddal. A gyógyulás a te érdeked, a fájdalom a te útjelződ, a gyógyulás a te célod. Senki más nem fog ezen haladni, ha te nem teszed. Az önismeret útja a gyógyulás útja - és ezen minél előbb érkezik egy kis fájdalom, annál jobban tudunk reagálni.
Legyen időnk rá, figyeljünk oda a fájdalomra! 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x