Azok a fránya hangulatingadozások…
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Azok a fránya hangulatingadozások…

Azok a fránya hangulatingadozások…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Lehet egyszer fent, egyszer lent is. A változó kor szép, hiszen érett nővé válsz. Azonban ez a folyamat nem mindig könnyű, a testi tünetek mellett bizony lelki tünetek is megjelennek. Változó kedélyállapot, hangulatingadozások. Egyszer erősnek és magabiztosnak érzed magad, máskor pedig gyengének és kiszolgáltatottnak. Magad sem érted, hogy miért, de míg az egyik pillanatban vidám vagy és mosolyogsz, a másikban meg már elönt a bú és az apátia. 

A melletted lévők pedig nem értik, hogy mi bajod van, az előbb még mosolyogtál, most meg átváltoztál házisárkánnyá. Te sem érted és szeretnéd őket ettől megkímélni, de néha nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, kicsúszik a kezedből az irányítás.


Tettekre fel, hajrá!

Ha érdemi változást szeretnél, azért tenned is kell. Próbálj meg olyan gyakorlatokat, tevékenységeket végezni, melyek kisimulttá tesznek. Beszélj érzelmeidről, feszültségedet pedig vezesd le sportban. Akár jógázhatsz is, nagyon megmozgat, utána pedig sokkal jobban fogod magad érezni. Ha úgy érzed nem elég számodra a sport, a barátcserje kapszula segít neked kiegyensúlyozottá válni. Segít leküzdeni a premenstruációs tüneteket, mint a fejfájás, lelki bajok, ingerlékenység, amitől akár a szélsőséges hangulatingadozásaid is megszűnhetnek!

Ha pedig szeretnél egy közösséget, ahová bátran fordulhatsz segítségért, gyere és nézd meg facebook oldalunkat>>


Azon barátosnők számára, akik tesznek a változásért és nem csak sajnáltatják magukat, létrehoztam a barátosnők klubját! Itt tudsz belépni>>

Imola, a barátosnőd
(Következő heti cikkemből megtudhatod, hogy mit kell tenned, ha nagyon mélyen vagy érzelmileg). 
 
[ 3911 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x