Elmentem eret vágni…
Címlap / Szépség-Egészség / Elmentem eret vágni…

Elmentem eret vágni…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A menopauza miatt sajnos felléphet változó kori depresszió. Kedvetlen vagy, örömtelen, úgy érzed, soha semmi jó nem történik már, minden mindegy, még a kaki is le van kakilva. Mindenki hagyjon békén, ne szóljon hozzád, csak azt várod, hogy vége legyen. Elvesztetted az érdeklődésed minden és mindenki felé, nem csigázza fel a fantáziád a kedvenc hobbid, tévéműsorod sem? Vagy épp egész nap a tévét bámulod, a facebookon lógsz, pedig annyi dolgod lenne?  

De egyszerűen nem érzel késztetést arra, hogy megcsináld őket? Távolságtartó vagy még a családtagjaiddal és a barátaiddal is? Lehajtott fejjel jársz, szomorú és üres a tekinteted? Nem érzed jól magad a régi ruháidban? Nem is érted, hogy bírtál régen ilyen életteli, színes ruhákba bújni? Most a sápadt, egyszínű ruhákat keresed? Ezek bizony a depresszió tünetei.


Hadd segítsek!

Persze nem vagyok pszichológus, sem pszichiáter, így ezt nem diagnosztizálhatom és nem is kezelhetem. Segít azonban, ha mozogsz, megfelelően táplálkozol. Vagy megpróbálkozhatsz a relaxálással is. Egy kis ellazulás csodákra képes! Keresd fel a barátaidat és beszélgess velük! De, ha mindez nem húz ki a depresszióból és nincs rá módod, hogy szakemberhez fordulj, próbálkozz a barátcserje kapszulával. A barátcserje kapszula mindazok mellett, hogy segít enyhíteni a változó kori tünet együttest, a hangulatodra is jó hatással van. Nincs mellékhatása és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, nem mást, mint a szárított gyümölcs őrleményét.


Ha szeretnél egy klub tagjává válni, ahová csak igazi barátosnők léphetnek be, akkor nincs más dolgod, mint elkezdeni az első havi barátcserje kúrát! Gyere, és nálunk kibeszélheted a problémáidat!


Látogass el facebook oldalamra is>>

Barátosnői üdvözlettel:

Imola, a barátosnőd

(Következő cikkemben újra jelentkezem és elárulom neked, hogy mit tehetsz azért, hogy fiatalosnak érezd magad!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9239 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x